GBY - DEL 44

Niall's perspektiv 

Även om vi är vid heathrow ganska så tidigt innan vårat flyg är det massor av fans där, även om vi hade hållt tiden för våran avresa hemligt. Det tog oss en kvart att ta oss från bilen genom folkmassan in till flygplasen där vi skulle checka in våra väskor. "Terminal 3, gate 35 to Melboure is now opend" hörs genom högtalarna och jag nickar lite. 
- Time to go, säger Paul som skall följa med oss genom hela turnén. Jag tar Quinn's hand och börjar gå efter Paul. Jag har varit här på Heathrow hundra gånger känns det som och jag känner väl igen mig. Vi är vid terminal 2 nu och runt hörnet här börjar trean tänker jag för mig själv. Jag tar av mig mina solglasögon som jag hade på mig innan och lägger ner dem i väskan. Vi går på planet först som vanligt och vi åker första klass vilket jag inte hade beräknat med. Stolarna är som stora fotöljer och de är placerade två och två med en vägg som skiljer av det från resten. Quinn kollar ganska så chockat på mig. 
- I dindn't know we booked first class, säger hon.
- Me neither, säger jag och sätter mig ner vid våra stolnummer. Precis intill oss sitter Lexie och Louis. Och bakom oss är Liam och Zayn och bakom dem sitter Harry med Josh ifrån bandet. 
- Well this wasen't bad, säger Zayn och sätter sig ner i fotölj-flygstolen. Jag ler lite och sätter mig ner, jag sjunker ner i stolen och hade verkligen inte föreställt mig stolen så mjuk.
- Wow, säger jag och lägger händerna på armstöden. Niall börjar skratta och jag sätter mig odentligt i stolen.
*
*
Flygresan känndes som en evighet jag och Lexie satt i ungifär 2 timmar under de 20 och försökte plugga vilket gick sådär när jag hade Niall sittandes precis bredvid mig. Men vi hade iallafall gjort ett schema när vi skulle plugga under hela månaden. Jag sov säkert fyra timmar under flygturen vilket jag kännde var påtok för lite. 
- Babe, we have our room now, säger Niall och jag sliter blicken från en stirrblick på en väska som står vid mina fötter.
-What..? Oh, yes, säger jag och kollar upp på honom. Niall ler mot mig och ger mig ett kort som jag antar är nycken till vårat hotell rum. Vi får hjälp med väskorna till våran våning och när jag låser upp dörren ser jag Lexie komma upp med hissen med Louis. 
- Vilket nummer? frågar hon.
- 523, du? säger jag.
- 525, säger hon och går mot dörren två snäpp från mig. 
- Hälsar på dig snart då, säger jag och ler. Jag och Niall går in och våra väskor kommer in rullandes efter oss. Piccolon ler snabbt mot mig innan han går ut och stänger dörren.
- God I'm tired, säger jag.
- Yeah me too, säger Niall och gäspar. "But work is calling" säger han och rycker lite på axlarna. "We be doing a live interview for some tv channel today but after that we be free a whole day before we start with interviews and small concerts before the whole concert thing in four days"
- Okay, I'll just be chilling at the pool then with Lexie, säger jag och blinkar lite. "Or study maybe..." lägger jag till. Niall skrattar och pussar mig på näsan. Det knackar på dörren och jag hör Paul's röst säga att Niall måste komma nu om de skall hinna till intervjun.
- Bye my love, säger Niall och kysser mig snabbt på munnen.
- Haha, bye babe, skrattar jag och Niall springer till dörren och öppnar den där Paul står med korsade armar och höjer ena ögonbrynet. 
- Well hurry boy, säger han. Niall drar på sig skorna och tar hans jacka innan ger mig en släng kyss och går iväg med Paul. Jag drar väskan med mig in till själva sovrummet. Innan jag går ut och över till Lexie's rum. Lexie öppnar efter en halv knackning.
- Oj, du var snabbt, säger jag lite chockat. 
- Ja, och du var långsam, säger Lexie. Jag himmlar med ögonen och tittar mig omkring. Rummet är nästan identiskt med det som jag och Niall delar. 
- Vad skall vi göra nu då? säger jag.
- I dunno, säger Lexie och rycker lite på axlarna.
- Har du någon ma med dig? frågar jag och kollar efter hennes väska.
- Godis? Om det nu räknas som mat, säger Lexie.
- Men såklart att det gör! säger jag. "Ta fram det så är du en ängel" säger jag och ler lite till gjort.
- Allt för dig min vän, säger Lexie och niger innan hon försvinner in till sovrummet. Jag hör hur hon rotar omkring i hennes resväska innan honkomme ut med en godispåse i handen. 
- Varsågod, säger hon.
- Vill inte du ha? säger jag och öppnar den. 
- Jo... haha, skrattar Lexie och sätter sig ner bredvid mig. Lexie sätter på tv:n som står i rummet och flippar mellan kanalerna. "The hottest boyband on the world is here in Australia right now and soon live for a exclusive interview!" hör jag en från tv:n säga och Lexie slutar att flippa mellan kanalerna. 
- Ja, detta kan vi ju kolla på, säger Lexie och ler lite. Jag nickar och drar upp fötterna och lägger dem på soffkanten. Snart ser jag Niall, Louis, Harry, Liam och Zayn gå in i ett rum och sätta sig i en soffa. De hälsar på en kvinna och en man som sitter i varsin fotölj. 
- So you just arrived to Australia, didn't you? säger mannen och lutar sig tillbaka i fotöljen igen. 
- Yes we did, like an hour ago, säger Zayn. 
- Really? Do you have any minutes to just rest? säger kvinnan och skrattar lite.
- Well tomorrow we are free for the whole day, säger Liam och ler. Bakom dem är det en stor glasvägg så man kan se rakt ut där det står säkert ett hundra tals fans och vinkar och skriker. 
- You have really dedicated fans, they where hear already yeasterday! säger mannen som tydligen heter Tom.
- Yes, it's really flattering, but we'll basicly never get used to all this, säger Harry och pekar på alla fansen som skriker ännu mera bara av att Harry pekar på dem. 
- Well, you have a lot of femal attention as we can see so I just have to ask, are any of you single... or? säger kvinnan. 
- Um, I think we are all at the moment togehter with someone, säger Louis och tittar sig omkring på killarna som nickar. 
- Okay, so you're all taken, säger Tom lite imponerat nästan. 
- Haha, yes, skrattar Niall och ler. Jag känner hur jag rodnar lite och är väldigt glad att ingen kan se mig förrutom Lexie då. Resten av intervjun berättade dem hur de blev satta i en grupp på x factor och vad som hänt under det senaste året. Sedan fick även två fans komma och säga hej och krama om dem ställa några frågor som man knapp kunde höra eftersom de skrek-grät av glädje hela tiden. Efter en stund säger killarna hejdå och går. 
- Fan vad weird, säger Lexie. 
- Haha, ja... skrattar jag och kollar på tv:n som visar någon astrauliensk reklam. 

Hej och förlåt för uppdateringen. Skolan har börjat för våran del och det körde igån på direkten så vi har inte så mycket tid över till att skriva så uppdaterandet nu fram över kanske inte kommer ligga på topp. Och förlåt för att denna delen också är väldigt kort men jag hinner verkligen inte skriva mer just nu så det är väl bättre än inget antar jag...
Kram Tyra. 
 

Kommentarer
Postat av: Olivia

Grymt! :) Som sagt bättre än inget ;D
Meeeeer.. <3

2013-01-09 @ 20:13:56
URL: http://lovveonedirection.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej. Delen var super. Den var ju kanske lite kort men den var bra ändå:-) hoppas ni får lite mindre läxor. Har också super mycket läxor :-(. <3

2013-01-09 @ 22:03:58
Postat av: Matilda

Skitgrymt! ;) som vanligt då då;) asså ki anar inte hur glad jag blev när jag såg denna nya delen!! Snälla uppdatera lite oftare annars är det ingen ide att gå in. Titta gärna in på min blogg. Kram xx

2013-01-09 @ 22:14:12
URL: http://Onenovella.blogg.se
Postat av: fanny

Snälla skriv en till i helgen!! JAG DÖÖÖÖÖÖR!!! xx :)

2013-01-10 @ 15:59:30
Postat av: Fanny

Snälla skriv den nya idag!

2013-01-12 @ 11:59:51
Postat av: Alma

Det är såå bra, men kan det inte komma något problem någon gång så det blir jättespännande?
Kramis!! :) :) :) :)

2013-01-14 @ 14:36:15
Postat av: Maja

När kommer nästa?

2013-05-05 @ 22:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0