GBY - DEL 42

Niall's perspektiv 
 
Jag vaknar av att tv:n står på och nyheterna strömmar ut med hög volym. Quinn ligger halft på mig på golvet och jag undrar lite hur vi kom hit. Så minns jag att jag lade mig på golvet igår kväll när vi såg på film, jag sätter mig så försiktigt upp så att hon inte skall vakna och jag ser Lexie och Louis ligga i varsin soffa sovandes. 
- Okaay... säger jag tyst. Quinn börjar vrida på sig och snart öppnar hon ögonen och ser lite förvirrad ut över var hon fann sig själv ligga. Hon tittar upp mot mig och jag ler mot henne.
- Morning sunshine, säger jag.
- Morning babe, did we sleep on the floor all night? säger Quinn och sträcker på sig.
- I think so, my back dosen't feel that good, säger jag och vrider lite på ryggen. Att ligga på halva mattan och sedan ett trä golv kanske inte är det bästa för ryggen.
- You're not alone about that feeling, säger hon och sätter sig upp. "Are Lexie and Louis still here" säger hon förvånat när hon ser dem ligga utslagna på soffan. 
- I think we all fell asleep pretty quick yesterday, säger jag och skrattar lite. Quinn nickar och ställer sig upp. 
- Can I take a quick shower? My hair smells like pancake, säger Quinn och gör en grimas. 
- Haha sure babe, I'll fix the breakfast, säger jag. Quinn går iväg mot det stora badrummet som ligger i mitt sovrum och jag följer henne lite med blicken innan jag går in i köket. Jag tar fram lite olika bröd och ställer fram juice jag ställer på kaffe kokaren och tar fram allt som behövs för att göra en smörgås. Kaffet blir klart och jag tar försiktigt loss det från hållaren den är nästan över full och jag går föriktigt med den till kaffe kopparna jag ställt upp på en rad. Det skvalpar såklart över på hela min tröja och jag svär tyst för mig själv och ställer snabbt tillbaka kannan på bordet och drar av mig t-shirten. Det bränns som in i helvette och jag springer tyst mot mitt rum för att komma till badrummet för jag vet att mamma alltid brukar säga att man skall spola kallt vatten på stället man har brännt sig på. Quinn står i duschen nu men den andra duschen är ju en vånging upp och jag orkar verkligen inte springa dit. Jag knackar försiktigt på dörren till badrummet innan jag öppnar. 
- Helloo? säger Quinn och kollar fram bakom kakel väggen. "Oh I thought you were Lexie" säger hon när hon tittar på mig där jag står utan tröja och ett rött märke mitt på magen.
- What happend? säger hon och kollar lite oroligt på mig.
- As clumbsy as I am I spilled some hot coffe on myself and it burns like hell right now, säger jag. "And my mum always says to put cold water on it" säger jag. Quinn tittar på mig och sedan på duschen.
- Oooh do you want cold water? säger hon och ler lite. 
- No Quinn no, säger jag och kollar allvarligt på hennes busiga leende.
- But you said you have to take cold water, säger hon  när hon förvinner bakom väggen igen. Jag hör hur hon tar loss munsstycket från väggen och jag vet exakt vad hon tänker. Hon kikar fram igen och håller dusch slangen mot väggen framför henne. 
- It's cold now, säger hon och skrattar ett 'mowhaha' skratt. 
- Ohh your evil little... säger jag skämtsamt och Quinn börjar skratta på riktigt. Hon riktar den mot mig och jag blir helt genom blöt av kallt vatten. 
- QUINN! skriker jag och tar bort vattnet ifrån ögonen. "Your so intruble right now" säger jag men Quinn bara skrattar åt mig. Hon reglerar värmen så det blir varmt och ger den till mig. 
- Here, säger hon och ler. Jag håller i slangen och tar den över mig. 
- Oh it's so warm, thank you Quinn, säger jag hon vrider på temperaturen och jag riktar duschenslangen rakt mot henne. Hon skriker till och ändrar det så det blir varmt igen. 
- Niall! säger hon och kollar lite surt innan hon ler och tar slangen och sätter fast den så det rinner uppifrån. "Are your stomach better?" frågar hon och sneglar på mig. 
- Yeah much better, säger jag och himmlar med ögonen. 
- Sorry babe, but you just have to wait before you can have the cold water, säger Quinn. 
- Yeah sure, säger jag och går in och säller mig under duschen. Quinn börjar skratta igen och jag kommer på att jag fortfarande står i byxor. "Well this pants are ruiend now" säger jag. 
- Sorry, säger Quinn igen och ler ett ängla leende, hon lägger ena armen runt nacken om mig och ställer sig på tå och kysser mig. Jag lägger händerna på hennes bara höfter och hon skrattar lite mitt i kyssen. 
- Take some cold water on your stomach now, säger hon och tar en handduk och virar runt den. Hon går ut från badrummet och stänger dörren försiktigt. 
Quinn's perspketiv
Jag drar på mig ett par mjukis shorts och en av Niall's T-shirts, jag kammar igenom mitt blöta hår men låter det bara hänga ner eftersom det torkar snabbare då. Jag går till köket där både Lexie och Louis är uppe och Louis ligger på golvet och torkar upp någonting som ser ut som kaffe.
- Morning, säger jag och kliver över Louis.
- Good morning, säger Lexie och ler ett överdrivet stort leende mot mig. 
- Okej vad är det? säger jag och lägger armarna i kors. 
- Neeej inget du bara skrattar väldigt högt... ifrån badrummet, säger Lexie.
- Men Lexie lägg av, säger jag och daskar till henne på rumpan. 
- Haha, jag säger bara som det är, säger Lexie och ler. 
- Håll bara käften, säger jag vilket får Lexie att skratta ännu mer. 
- Why is it coffe all over the floor? säger Louis och reser sig upp.
- Beacuse Niall spilled it on him self, säger jag.
- Why am I not even surprised? säger Louis. Jag skrattar lite och ställer fram kannan med kaffe efter att ha torkat av det som runnit på utsidan. 
- Where is Niall anyway, säger Louis och jag kollar på Lexie. 'Han vaknade senare än mig' mimar hon. 
- I think he is in the shower, säger jag. Louis nickar och kollar på mittblöta hår. Jag sätter mig vid bordet och tar en macka och börjar bre den fullt medveten om att Louis och Lexie ger varandra blickar. 
- Aren't you hungry? frågar jag.
- Oh yes of course, säger Lexie och sätter sig ner bredvid mig. Niall kommer efter tio minuter och han har fått på sig en tröja som inte är helt ner spilld med kaffe. Frukosten går ganska snabbt och efter en stund står Louis och Lexie i dörröppningen för att gå hem från den ovänatde övernattningen. 
- So what are we gonna do today? säger jag och kollar på Niall när Louis och Lexie gått. 
- Hm, I need to buy some stuff for Austraila so we can go down town? öreslår Niall. 
- Sure, I'll go and put som proper clothes on then, säger jag och går iväg till min resväska som står i Niall's rum. Jag tar på mig ett par shorts och en vit T-shirt, jag rafsar fram min rosa kofta och drar på mig den. Jag går in i badrummet och som tur är så har jag inga strumpor på mig annars hade de varit genom blöta. Jag borstar snabbt mina tänder och tar på lite mascara. Niall kommer in för att borsta sina tänder och stannar ett steg in i badrummet.
- Fuck, säger han och lyfter på fötterna. Han har strumpor på sig. Jag börjar skratta och Niall försöker se lite tjurig ut men misslyckas ganska rejält. Han drar av sig strumporna och plaskar bort till mig för att borsta hans tänder. Jag hoppar ut från badrummet på tå för att inte bli mer blöt om fötterna och går sedan till hallen och letar fram min svarta handväska. Jag slänger i min mobil, plånbok och lite andra saker. Niall kommer ut till hallen och jag drar på mig mina boots. 
- Are you ready? frågar jag. 
- Yes babe, säger han och blinkar. Jag skrattar till och han pussar mig på munnen. Vi går ut och jag hoppar in i framsätet och Niall sätter sig vid ratten. 
- Let's go, säger Niall och vrider om nyckeln så motorn börjar spinna tyst. Eftersom Niall bor ganska centralt tar det inte lång tid innan vi är mitt inne i London. Niall parkerar vid vägkanten och jag hoppar ut och springer runt bilen för att komma upp på trottoaren. Niall tar min hand och vi börjar gå längst affärerna. Det tar inte så lång tid innan Niall blir upptäck och det blidas en ganska så stor folkmassa utanför affären vi är inne i för tillfället. Eftersom det är Niall's 'day off' idag och imorgon innan Australien så har han inga livvakter med sig. Men ganska så snart kommer det en ordnings vakt och gör väg åt oss så vi ens kan komma ut. Jag håller Niall's hand hårt eftersom jag själv tycker det är ganska så läskigt att random folk följer efter oss på stan och tar kort och filmar. Niall stannar gång på gång för att ta kort med fans och jag ler lite mot tjejerna som kollar med stora ögon på mig. Vissa ser ut som att det skall svimma när de träffar Niall och vissa är nästan helt normala. Jag får även några 'mödar blickar' från vissa tjejer men då kollar jag ner i marken och låssas som att jag inte sett dem. Niall försöker gå vidare men det är ganska så svårt. Han ler och berom ursäkt över att han inte kan ta kort just nu och drar med mig in till en mat affär så vi kan få lite luft och space. 
- Wow, that was a lot of people, säger jag när de som arbetar där fått stängt dörrarna för de som bara vill se Niall. 
- Yeah, it's crazy, säger Niall. Jag nickar och kollar mig omkring. 
- So what do you need? frågar jag.
- Hm, toothpaste, schampoo, sunscreen and stuff. 
- Okay, let's go and find that then, säger jag.
*
Efter en lång dag på stan sitter jag och Niall i soffan och kollar på tv och äter chips. Jag har fötterna i hans knä och jag ligger lutad mot armstödet. 
- When are we leaving for Melbourne on monday and when do we arrive? frågar jag efter en stund.  
- We are leaving 9 am in the morning on monday and it takes like 20 hours to get there with one flight so we be there like 15 pm on tuseday with the time diffrens, säger Niall. 
- Seriously? säger jag. "Well that's a lot of hours on one plane..." säger jag.
- Haha, yes it is, lucky me that you are travilling with me then, säger Niall och blinkar mot mig. 
- Haha, and me, säger jag och ler. Filmen som går på tv:n leder mot sitt slut och snart spelas efter texten i en halv evighet på tv rutan.
- Should we go to bed? frågar Niall. 
- Yes I'm kind of tired after this day, säger jag samtidigt som jag gäspar. 
- Haha, I can see that, säger Niall och reser sig upp. Jag byter om till en stor T-shirt och borstar snabb mina tänder och tar bort mascaran innan jag lägger mig i sängen där Niall redan ligger eftersom har är ungifär tusen gånger snabbare än mig på allt. Jag kryper ner under täcket och vänder mig mot Niall. 
- Goodnight then, säger jag. 
- Goodnight sweetheart, säger Niall och pussar mig på munnen. Jag kryper lite närmre honom och Niall lägger armen runt mig, jag suckar lyckligt och somnar.

Voilá, ännu en del för er. Visst är vi duktiga? 
Anyway, hoppas ni gillar denna delen med.
Kram Tyra! 

GBY - DEL 41

Lexie's perspektiv 

Jag kollar på den fyllda resväskan och kan knappt fatta att imorgon åker jag tillbaka till London för att sedan 4 dagar senare ta flyget till Australien. Louis sitter på min säng och ler mot mig. 
- You're beautiful, säger han och kollar på mig från topp till tå. Jag känner hur generad jag blir och viftar med händerna framför mig.
- Stop it you make me blush, säger jag och skrattar lite.
- Even cuter, säger Louis och skrattar lite. Jag sätter mig ner bredvid honom och han tar min hand. 
- I would like to ask you something, säger Louis och kolla ner på våra samman flätade händer.
- Mhhm, mummlar jag ich studerar han ansikte för att komma underfun med vad han tänker på.
- I wonder if you would like to my... kind of girlfriend? säger Louis och blir lite röd om kinderna.
- Kind of girlfriend? skrattar jag och knuffar till honom på axeln. 
- I mean girlfriend, säger Louis och kollar upp på mig. Jag kan knappt fatta att jag inte reagerat på vad han sitter och säger utan bara tar det som ett skämt. Varför skulle Louis vilja bli tillsammans med mig? 
- Oh, I mean well I thought... yes, får jag fram till slut. Det blir en liten pinsamt tystnad och jag kollar upp på Louis. 
- You are beautiful, säger han och lutar sig fram och kysser mig. Det knackar på dörren och jag hoppar förskräckt till.
- Yes? säger jag till dörren. Den öppnas sakta och Keith står där med lite hängandes axlar. 
- What happend? frågar jag och kollar lite oroligt på honom. 
- Inget, jag kom bara på att jag kommer sakna dig, säger han i dörr öppningen. "Sommarlovet var så tråkigt utan dig och nu när du skall åka igen känns det som att du inte kommer komma tillbaka igen" 
- Men Keith, säger jag och går fram till honom. "Klart jag kommer hem igen" säger jag och kramar om honom. Även om jag är hans 3 år äldre storasyster har vi knappt aldrig bråkat och vi har kunnat prata med varandra om alltigt, jag är hans förståenda storasyster och ger tips och trix med tjejer men även en tio åring som ligger i hans säng och gråter över att glassen är slut hemma. 
- Häng inte upp dig på det, jag lovar att det inte kommer vara lika tråkigt nu när skolan har börjat, säger jag.
- Ah, kanske det, säger han. 
- Hejdå, dådå säger Keith och kollar på mig. Planet går tidigt imorgon bitti vid halv fem redan och då ligger han och sover inför skoldagen så detta kommer vara sista gången på en månad som jag kommer se honom. 
- Hejdå världens bästa lillebror, säger jag och ler. Keith ler tillbaka och går iväg till sitt rum tvärs över. Jag vänder mig om till Louis som ler lite halv svagt. 
- Dose he already miss you? frågar han. 
- He thinks it's boring when I'm away and yeah he said that he's gonna miss me, säger jag lite ledset över att jag inte tänkt på det innan att jag kommer sakna min lillebror. 
- Sound just my four little sisters, säger Louis. 
- It must be hard to be away from home so much, säger jag.
- Yes it's hard to come home when you know you have to leave soon again, säger han. "But then I remember that I am coming back and that I'm leveing because I do something that I really love" Jag kollar på honom och suckar.
- You should be my personal mental trainer, säger jag. "I feel so guilty now that I know that he really gonna miss me" Louis skrattar och lägger armen om mig. 
- Don't worry babe, säger han och kysser mig i nacken. "We maybe should go to bed beacuse tomorrow we have to go up early" Jag nickar och lyfter på täcket och kryper ner. 
- You can lay here if you want to, säger jag och ler lite.
- I want to but I'm not so sure your parent would be so trilled in the morning when they wake us, säger Louis.
- Yeah your right, säger jag och skrattar lite. 
*
*
Jag känner mig om en zombie som så här tidigt på morgonen. Både mamma och pappa står i hallen i morgonrock för att ge mig en hejdå kram. 
- Hejdå pappa jag kommer sakna dig, säger jag och kramar honom. 
- Kommer sakna dig med men ha det så kul nu, säger han. Jag kramar om min mamma med och Louis ger pappa en slags "kill-kram" och mamma en vanlig.
- Jaa, hejdå då, säger jag och öppnar dörren för att dra ut min tunga väska. Louis hjälper mig och drar ner den den svarta bilen står vid vägkanten och jag ser att Quinn och Niall sitter där inne. En livvakt kommer ut och tar väskan ifrån Louis och slänger in den i bagaget. Jag går runt och öppnar dörren och hoppar in Louis kommer strax efter och vi sätter oss så vi åker baklänges. Jag vinkar en sista vink till mamma och pappa i dörröppningen och Quinn vinkar lite med.
- Då var vi iväg igen, säger jag och lutar mig tillbaka.
- We need to hire an translator, säger Louis allvarligt till Niall och han brister ut i skratt.
- Haha, I just said that now we are on our way again, säger jag och ler mot Louis. 
Vi åker i en kvart innan vi stannar vid flyplasten och det gick definetivt snabbare nu än när pappa körde hem. Det går snabbt inne på flygplasten eftersom det är väldigt få som skall med planet till London och det är inte så många fler plan som skall åka just nu. Vi checkar in väskorna och eftersom Louis och Niall har någon slags förtur så får vi gå på planet först och inte så lång tid efter det så är vi uppe i luften. 
*
Louis låser upp dörren till huset och jag går in med mina väska släpandes efter mig. Vi bestämmde att jag skulle bo hos Louis under de fyra dagarna här i London och Quinn hos Niall. Eftersom klockan inte är mer än sju på morgonen så somnar både han och jag i soffan nästan på en gång. Jag vankar av att det låter som att någon håller på i köket och sätter mig sakta upp. Louis är borta och jag antar att han är i köket. Jag reser mig upp och går in till köket. 
- Hello beautiful, are you ready for dinner? frågar Louis vid spisen.
- Dinner? säger jag förvånat och kollar mig omkring efter en klocka.
- Haha, yes it's half past six alredy, säger Louis.
- What? I sleept all day? säger jag förvånat. 
- Yes I woke up for an half hour ago, säger Louis och ler åt min rektion. 
- Seriously? säger jag förvånat och kollar mig omkring. Jag går ut till vardagsrummet och letar fram min mobil. Mamma har ringt en gång och Quinn har smsat. Jag klickar upp Quinn's sms och läser igenom det snabbt. 
Imorgon skall både Niall och Louis göra någon slags radio intervju-dag så vi kan ju gå på stan eller nått? x
Jag ler åt Quinn som alltid föreslår at vi skall på stan om vi inte kommer på något att göra. 
Låter as bra, syns imorgon när killarna åker då eller? x
Jag skickar iväg smset och ringer upp mamma. Det går några signaler innan hon svarar.
- Hej det är Allie, säger mamma i luren.
- Hej det är Lexie, säger jag med exakt samma ton läge mamma hade haft.
- Åh men hej Lexie älsklingen! säger mamma betydligt gladare på rösten.
- Haha, hej mamma, säger jag och skrattar åt hennes reaktion. "Jag såg att du hade ringt"
- Ja, jag bara underade om du hade kommit fram och om allt var bra, säger mamma.
- Ja vi kom fram men vi somnade nästan på direkten och jag vaknade för typ fem minuter sedan, säger jag.
- Va? Har du sovit ända till nu? säger mamma förvånat. 
- Haha, jupp men jag tror att jag skall äta snart så vi för höras senare, säger jag.
- Okej, ha det så kul, säger mamma.
- Jadå och hejdå, säger jag och lägger på.
- You don't know how weird that phone call sound to me, säger Louis och jag vänder mig snabbt om. Han står i dörröppningen och ler mot mig. 
- Where you listening when I talked to my mom, säger jag misstänktsamt.
- Haha, yes but it's not like I understand anything, skrattar Louis. Jag kisar bort mot Louis vilket får honom att skratta ännu mera. "I just like to here you speak a diffrent language" säger Louis.
- Okaay... what dose it sound like to you? säger jag och ler lite. 
- Um, I don't know maybe like, asliben-chander-rachdmel, säger Louis. Jag brister ut i gapskratt och håller mig för magen.
- Ahaha, seriously? Haaha that's not even near swedish, skrattar och torkar bort en tår. "That just sounded like you had something in your throat that you needed to cought up" säger jag och skrattar fortfarande åt hans lilla mitation.
- That's how you sound to me... säger Louis och rycker på axlarna. 
- Oh my god, that was too funny, säger jag ler. 
- I need to learn a new language, säger Louis lite tyst. 
- No, you're perfekt just the way you are, säger jag. 
- Aw sweet heart, säger Louis och går fram och kramar om mig. "The dinner is ready if you want some" 
- Of course I do, säger jag och ler. 
Louis perpektiv

Jag sitter i bilen med killarna påväg till vårat radion maraton som vi kallar det. Lexie åkte hem till Niall där Quinn var och jag tror att de skulle ut på stan eller något. Bilen stannar och det är ett helt hav med skrikande fans och papparzis. Så fort bildörren öppnas och vi springer ut skriker alla i öronen på mig. 
- WHERE HAVE YOU BEEN THE LAST DAYS? TO SEE YOUR GIRLFRIEND IN YARM? skriker ungifär tjugo stycken personer i mitt öra. Jag kollar ner i marken och går bara tyst in till huset där vi skall ha våra radio intervjuer. Flera olika radio kanaler från hela Europa har kommit hit för en cirka fem minuter lång intervju med oss. Ibland så intervjuar en radio kanal bara kanske två stycken från bandet och de tre andra är vid en annan intervju. Vi kommer in i ett litet rum och där vi får lägga ifrån oss våra saker och sedan börjar det. Alla börjar med att gå till den första intervjun som är för en svensk radio kanal. 
- Hey, säger mannen som håller i en mikrofon. 
- Hi, säger jag och skakar hans hand. Intervjun flyter på och vi berättar om hur vi bildades och hur det var att vara med i x-factor vad vi hade gjort om vi inte hade varit i bandet och vad det konstigaste ett fan någonsin har gjort. 
- So how many of you have girlfriends rais your hand? säger han och ler mot oss. Jag kollar mig omkring och räcker sakta upp min hand. "Do all of you have girlfriends?" säger han lite förvånat. 
- Yes sir, säger Niall och tar ner handen.
- Okay, so you are all taken, säger han.
- Yupp, säger Zayn. Ungifär denna reaktionen får vi av alla de andra personerna som intervjuar oss under dagen med. Mot slutet av dagen känns det som att munnen bara går och jag kollar trött ut genom fönstret. 
- How many interviews have you been on today? frågar tjejen som skulle vara den sista för idag.
- Near 35 I think, säger Liam och räknar lite på fingarana. 
- 35?! säger hon chockat. 
- Haha yes, skrattar Liam.
- Oh my, you guys must be tired, säger hon.
- Um, just a little I'm okay, säger Harry och ler. 
- Well I'm not gonna ask more questions now so I hope you all have a good evening, säger hon och ler mot oss. 
- Yes, you too, säger jag vänligt och ger henne en kram. Vi går till det lilla rummet och hämtar våra saker innan vi sätter oss i bilen igen för att åka hem. Jag har fått sms från Lexie där det står att hon fortfarande är hos Quinn. 
- Lexie is still at Quinn so is it okay that I follow you home? säger jag till Niall.
- Sure, no problem, säger han och ler. Harry, Liam och Zayn åker hem till dem själva medans jag och Niall åker hem till honom. Niall öppnas dörren och det luktar någon slags mat. Jag kan höra någon musik spelas i köket och kollar på Niall. 
- They cooked? säger jag förvånat. Niall tittar lika förvånat på mig och tar av sig sina skor. 
- Hello? säger Niall men ingen svarar. Vi går in i köket och både Lexie och Quinn står vid spisen med ryggarna mot oss och dansar till en låt som jag antar är på svenska. Quinn vänder sig om och tar sockret ifrån bordet bredvid henne men märker inte att vi står i dörröppningen. Jag kollar på Niall som börjar skaka av skratt. Quinn vänder sig åter igen sig om och märker oss stå i dörröppningen. Hon skriker till och tar sig för hjärtat vilket gör att även Lexie blir rädd och skriker och håller för ögonen. Jag går fram till Quinn's mobil och drar ut den från högtalarna. Niall står halvt upp och skrattar tills tårarna kommer och jag kan inte låtabli att skratta. Lexie har tagit bort händerna gör ögonen och kollar på mig och Niall som nästan ligger på golvet och skrattar ihjäl oss. 
- Oh my fucking god! You scared the hell out of me, säger Quinn och håller sig fortfarande för hjärtat. Niall sammlar sig till slut och reser sig upp.
- Sorry babe but your reaction was the funniest thing ever, säger Niall biter sig i läppen för att inte börjar skratta igen.
- You scared the hell out of me, säger Lexie och kollar på Quinn. "I thought we were gonna die or something" säger hon.
- But I thought we were, säger Quinn. "I just saw you two stand there and looked at us" säger hon och kollar på mig och sedan Niall.
- We said hello, but no one answerd so we went lookning for you and then we saw you dancing and that was kind of entertaining, säger Niall och går fram till Quinn för att krama om henne. "Don't be scared for me" säger han och ler. 
- Oh you made pancakes? säger Niall överlyckligt och kollar på ett fat med en stor hög av pannkakor. 
- Haha, yes we did and it have taken us two whole hours to make them, säger Quinn och pekar på den stora högen. Jag går fram till spisen och ser den stora högen av pannkakor vilket får mig att insee hur hungrig jag är. 
- Then let's eat! säger jag och ler. 
- Yes man! I'm stavning, säger Niall.
- As usaual then, säger jag och Niall räcker ut tungan mot mig. "Just like a three year old" säger jag och skrattar. Vi äter under tystnad och jag trycker i mig mer och mer eftersom det är så gott, tillslut kan jag knappt röra på mig och jag klappar på min mage. 
- I'm gonna explode if I eat one more pancake, säger jag. 
- Yeah, me too, säger Niall. 
- Thank you for the dinner girls, säger jag.
- Yeah this was delicious, säger Niall. 
Lexie's perspektiv 
Som tack för att vi lagad maten så plockar killarna av bordet medans jag och Quinn sitter och kollar på tv. Louis och Niall kommer ut i vardagrummet efter ett tag och Louis sätter sig brevid mig och lägger armen om mig. 
- How have your day been? frågar han.
- Good, we were down town for a bit bt went back here to make pancakes, säger jag och ler. "How was all the interviews?" frågar jag.
- Okay but it would much more fun to be with you, säger Louis och pussar mig på kinden. Jag ler och lutar mig mot hans axel. Som vanligt har jag så lätt för att somna på vilken plats som helst bara jag har en skön position och jag känner hur mina ögonlock blir allt tyngre. Och även om jag vill vara vaken så är det nästan omöjligt att få upp ögonen igen när jag väl har stängt dem. 

Så... försöker hålla uppe uppdateringen nu så gott det går.
Skall försöka uppdatera en del till innan veckan tar slut. 
Kram // Elina. 

1D biljetter

Hej bara så alla vet finns det fortfarande chans att kunna köpa tre biljetter till one directions konsert i Stockholm den 8 maj. Många undrar vad priset ligger och förnärvarade är det 2500:- Våran kompis har mejlat några men de svarar inte så vi vill endast att de som vet säkert att de kan köpa biljetterna skriver. Skriv gärna vad ni är villiga att lägga så det blir lättare för henne sedan att mejla den personen istället för tio stycken som säger att de är intresserade. Tack så mycket!
Kraaam! 

GBY - DEL 40

Quinn's perspektiv
Två veckor senare. 
 
Jag sitter vid frukost bordet och stirrar ner i min skål. Två hela veckor har gått utan att jag fått träffa Niall det känns helt tomt och varje dag som går så känns allt bara värre och värre. Mamma sitter mitt i mot mig och hon kollar spralligt på mig hon nästan studsat på stolen. Både Obama och Michelle mina två hundar hoppar omkring mamma helt över speedade för att de tror att det skall få mat eller något. Lexie skrattade tills hon låg på marken när jag berättade att jag ville att mina två hundar skulle heta Obama och Michelle men jag tyckte bara det var gulligt...
- Men vaad är det? säger jag surt över hennes överlyckliga betende tillslut. 
- Va vaddå? säger mamma och försöker lunga ner sig några hekton. 
- Men det ser ju ut som att du precis vunnit fem miljoner på lotto eller något, vad är det som är så himmla kul? säger jag. 
- Nej ingeting bara en sådan fin dag, säger mamma och reser sig upp och dukar undan och smyger iväg. Jag kollar ut genom fönstret och det är stålande sol fastän det säger på radion att de snart kan börja regna. Jag suckar och plockar långsamt bort min frukost från bordet och går och borstar tänderna. Även om jag har pratat med Niall varje dag sedan jag kom hem så känns livet för tillfälligt bedrövligt. Jag smetar på lite mascara och går långsamt till mitt rum. Även om radion har sagt att det skall regna tar jag min vita favorit klänning som jag köpt i London under sommaren. Min mobil plingar till och jag kollar snabbt på den. Lexie, blinkar det och jag trycker upp smset. 
Du vet att vi skall träffas om 3 min vid korsningen va? x
- Faaan...! säger jag högt och springer bort till mitt skrivbord och tar min blåa handväska och trycker ner några skolböcker och springer sedan ner till hallen och proppar ner min slitna jeansjacka. Jag drar på mig mina boots öppnar dörren samtidigt som jag kommer ihåg min mobil uppe på mitt rum. Jag springer in med skorna och hittar min mobil på sängen med ytterligare ett nytt sms från Lexie. 
Erkänn bara att du är sen...
Jag knappar in ett snabbt 'Jag är där om 1 min' samtidigt som jag dundrar ner för trappan.
- Vad är det som händer? ropar pappa ifrån köket. 
- Jag är sen och jag har bråttom! ropar jag tillbaka. 
- Vill du att jag skall köra dig till skolan? frågar han i dörröppningen med en kaffemugg i ena handen och dagens tidning i andra. 
- Eh, nej skulle ha träffat Lexie nu vid korsningen, säger jag snabbt innan jag smäller igen dörren och börjar springa.
- QUINN! Skall du inte ha din mattebok? ropar pappa och viftar med matteboken. 
- OJ! Jo det skall jag, säger jag och springer snabbt tillbaka och tar den. "Tack så mycket pappa" säger jag och ler lite innan jag springer iväg igen. Jag rundar hörnet på min väg och får några blickar från de som står och väntar på bussen. Jag håller min mobil i ena handen och matteboken tryckt mot bröstet för att jag inte skall tappa den och väskan i andra. Tillslut ser jag Lexie stå vid korsningen och jag saktar in lite. Tillslut kommer jag gåendes fram till henne.
- Förlåt... är det ända jag säger och Lexie bara himmlar med ögnonen.
- Tror jag skall börja gå fem minuter senare varje dag så kommer vi samtidit hit ändå.
- Jaa! Kan du inte göra det? säger jag glatt.
- Nej för då kommer du komma ytterligare fem minuter senare än vad jag gör, säger hon.
- Jo... kanske, säger jag. "Men jag måste förbättra mig, jag vet inte vad jag gör på morgonen så att jag alltid kommer sent?" säger jag fundersamt.
- Kanske bara att du är väldigt långsam? säger Lexie.
- Pfft knappast, säger jag och viftar lite med handen. Vi kommer fram till skolan bara fem minuter försent och vi smiter in på våran första lektion utan att ens våran lärare märker det.
*
Det är sista lektionen på dager och vi sitter som vanligt längstbak och jag lägger fram min mattebok på bordet och letar fram en penna i min handväska. 
- Asså vet du hur weird min mamma var idag eller? viskar jag och slår upp rätt sida så våran lärare tror att vi räknar något i matten. 
- Va var din mamma det? Min lillebror typ stod och log mot mig i hundra år när jag satt och åt frukost tillslut sa min mamma åt honom men hon verkade också ganska glad över någonting, säger Lexie. 
- Ja asså mamma satt typ och hoppade av glädje när jag åt frukost sedan bara försvan hon iväg och sa att det var för att det var sånt fint väder vilket jag inte tror på ett dugg, säger jag och biter lite på pennan. 
- Undra varför... hinner Lexie säga innan någon harklar sig och jag kollar upp. Våran lärare Mrs Fletch sirrar på mig bakom hennes tjocka glasögon. 
- You two girls can now answere this qusetion on the whitebord, säger hon och bläddar fram tre sidor till de talen vi inte har hunnit arbeta med än.
- But..
- No exuses Miss Hugel, säger hon gällt. Jag reser mig långsamt upp och Lexie reser sig med. Innan jag har hunnit ta ett steg öppnar någon dörren till klassrummet och våran rektor står där och ler. 
- Oh Quinn and Lexie I've been looking for you two, is it okay if they leave class a little early? frågar rektorn till Mrs Fletch. 
- Um, well... ofcoures, säger hon och ger mig en sur blick över att hon inte kunde se oss stå framme vid tavlan som två fågetecken.
- Ooo, what have they done? ropar en i klassen och några börjar skratta. 
- Nothing you have to care about George, mind our own buissness, säger rekton med vänligt ton. Alla i klassen brister ut i skratt och George kollar förnärmat ner i matteboken. Undertiden går jag och Lexie ut i korridoren med rekton och skrattet tystnar så fort dörren stängs. 
- Your parents just called me and said that they are gonna pick you up here in school now because they said they hade something important to talk about, säger rektorn. "Oh and they parked on the big parking lot" lägger hon till.
- Oookay, säger jag lite förvånt.
- Bye, säger rektorn och går iväg leendes.
- Nej men det var inte alls det konstigaste samtalet jag har haft med våran rektor, säger jag. "Och varför måste de parkera på den stora parkeringen?" säger jag gnälligt. 
- För att de vill att vi skall få motion, säger Lexie. "Nej men allvarligt, då går vi väl då..?" säger hon. Jag nickar och hänger väskan över axeln. Den stora parkeringen ligger en bit ifrån skolan vid sport arenan och jag skjuter upp porten och går ut med Lexie efter mig. 
- Åhh vad varmt det är, säger Lexie och går klampandes bredvid mig.
- Ja, och de sa att det skulle regna idag, säger jag. 
- Vi slipper ju iallafall matte lektionen, säger Lexie.
- Haha ja, vi suger på matte, skrattar jag. Vi går genvägen mellan den lilla skogen som man knappt kan kalla skog eftersom det är bara cirka tio träd som den skogen består av. Vi kommer ut på parkeringen men det är ingen bil som står där.
- Jahop, då får vi väl vänta då, säger jag och sätter mig på en stor sten vid framsidan av sport arenans huvudingång och kollar in mot kiosken på insidan. Lexie sätter sig bredvid mig och jag lutar hakan mot mina knän.
- Undra vad dom vill som är så himmla vikigt, säger Lexie. Jag mummlar någonting till svar och suckar över värmen. I slutet av augusti brukar ju solen gå över till moln och sedan väldigt mycket regn. Det knackar någon på min axel och jag hoppar till.
- Wooow, gud vad du skrämde mig mamma... säger jag och vänder mig om men istället för att se mamma's ansikte står Niall där helt random. "Niall!" skriker jag och hoppar upp av glädje. Jag kastar mig runt halsen om honom och han fångar mig i en stor kram. Jag märker att Lexie står och kramar om Louis som också bara dykt upp ur tomma intet. 
- How the hell did you get here? säger jag och börjar gråta av glädje.
- Haha, babe don't cry, säger Niall och stryker bort några tårar från mina kinder. 
- I'm just so happy to see you, säger jag och rycker på axlarna. Niall lyfter upp min haka och våra läppar möts i en perfekt kyss. Våra händer flätas ihop och det känns som att jag blir hel igen på någon konstigt sätt. 
- I've missed you so much, I haven't had one minute to not think about you this weeks, säger Niall. 
- Aw babe, I missed you too, säger jag och lutar mitt huvud mot hans axel.  
- How did you know we were here... säger jag men tänker på mamma direkt. Jag kollar på Lexie som ler lyckligt mot mig och håller Louis i handen. 
- As you maybe can guess Louis and I have talked to your parents and we decided to fly up here and surprise you, säger Niall. 
- That's why my mom were so weird this morning... säger jag mer för mig själv än till de andra.
- Haha, maybe, skrattar Niall. 
- We have one more surprise but we have to go home to youre house first, säger Louis och kollar på mig. 
- Okaay, säger jag lite misstänktsamt. "We can walk it's not that far" säger jag och kollar på den svarta bilen som står parkerad en bra bit bort.
- Sure, let's walk, säger Louis glatt. Det är en kortare väg hem till mig från sportarenan och det tar bara fem minuter innan vi är där. Jag ser att Lexie's pappa's bil står parkerad vid våran uppfart och jag öppnar dörren och hör röster ifrån vardagsrummet.
- Hallåå? ropar jag bara för att de är en vana. 
- Heey honey, ropar mamma ifrån vardagsrummet och snart står hon i hallen med pappa och Lexie's föräldrar bredvid sig.
- Well, this is Niall, säger jag puttar fram Niall lite. "And this is my mom Jenna and this is my dad Sam" 
- It's a pleasure to finally meet you, säger pappa och ger honom en klapp på ryggen.
- You to sir, säger Niall vänligt.
- No please call me Sam, säger pappa och jag ser att han blir glad över att bli kallad 'Sir' 
Jag kollar på Lexie som intruducerar Louis för hennes föräldrar och hon ger mig. 'Gud vad jag är glad' minen och jag skrattar tyst. Jag kollar på mamma som precis ger Niall en kram och hon gör tummen upp mot mig och jag himmlar med ögonen och hon fnissar. 
- And this is Lexie's parents Allie and Jackson, säger jag Niall hälsar vänligt på dem med medans Louis hälsar på mina föräldrar. Jag hör hur både Obama och Michelle skäller ifrån övervåningen döendes över att de vill hälsa på de nya männsikorna som de hör. 
- Do you have a dog? frågar Niall lite förvånat. 
- No I have two dogs, rättar jag honom. Niall himmlar med ögonen men ler. 
- What are they called? frågar Niall intresserat. 
- Em... Obama and Michelle, säger jag lite generat. 
- What? That's awesome! säger Niall. "I love Obama" lägger han till och kollar upp för trappan.
- Haha okay, do you want to meet them? frågar jag leendes. 
- Ofcourse, säger Niall. Men innan vi hinner ta ett steg mot trappan harklar pappa sig och jag stannar upp i rörelsen. 
- But before that we have something to say, säger Jackson, Lexie's pappa. "Lexie and Quinn we know you and we love you and we want you to be happy" säger han.
- And as both of you know Niall and I are going on tour in a week to Australia and New Zeeland, säger Louis. Jag hade helt och hållet glömt bort det men minnet kommer sakta tillbaka till mig och glädjen som funnits där sjunker sakta bort. 
- So we talked to the school and with Louis and Niall ofcourse, säger pappa leendes. "And we decided that if you two want you can go with them" 
- Go with what? frågar jag förvirrat.
- Go with your boyfriend and your bestfriend to Australia for a month, säger pappa. 
- What the..? säger Lexie chockat. "Are you serious?" 
- Haha, ofcourse we are! But only if you two keep up with school, säger Jackson allvarligt och pekar på Lexie och sedan mig. "It's last year before graduation, don't forget that" 
Jag kan knappt fatta vad mina och Lexies föräldrar står och säger och jag bara gapar. 
- And the school knows that we are leaving? frågar jag.
- Yes we talked to them, säger mamma och ler glatt. 
- Åh, gud vad jag älskar er! säger jag och ger dem en stor kram. 
*
Lexie har gått hem för ungifär en timme sedan med Louis. Jag var förvånad över att mina föräldar var så himla okej och att det var självklart att Niall skulle sova över hos oss även om det var på en uppblåsbar madrass i mitt rum. Imorgon skulle jag stanna hemma för att packa om den stora väskan som bara hade fått stå tom i två veckor och det skulle även Lexie göra. Jag tassade in i mitt rum och Niall låg redan på hans madrass och han höll på med någonting på hans mobil. Jag kollade på min säng och sedan på Niall och stängde sedan min dörr försiktigt innan jag kröp ner bredvid honom. Niall lade armen om mig och pussade mig på kinden. 
- Thank you for beeing the best boyfriend ever, säger jag och kurar ihop mig mot honom. 
- Thank you for beeing the best girlfriend ever, säger Niall och ler mot mig. Han lägger ner mobilen och jag lägger handen på hans bröst och allting just i detta ögonblicket känns perfekt. 
- Goodnight, säger jag och gäspar.
- Night my love, säger Niall. Han kysser mig försiktigt på munnen och jag kan inte låta bli att sucka av lycka. 
*
Jag vaknar av att både Michelle och Obama står och slickar mig i ansiktet och jag puttar försiktigt undan dem.
- Nej, säger jag bestämt till dem och Michelle sätter sig ner och lägger huvudet på sned. Jag kollar på Niall som vaknat till och han kollar på hundarna som iaktar honom i varenda rörelse han gör. 
- Morning beautiful säger han och kollar snabbt på mig innan han kollar på hundarna som vägrar att släppa honom med blicken.
- Morning babe, säger jag. "Kom då Michelle, ja kom då" säger jag och klappar på stället precis bredvid mig och Niall. Hon hoppar glatt upp och viftar med svansen och hoppar för att kunna slicka Niall i ansiktet. 
- Haha, no, skrattar Niall och försöker lugna ner Michelle. Jag lyfter upp henne och går med henne till min dörr och släpper ut henne. Obama följer efter och jag hör dem springa ner med små tassande steg till köket för att kanske tigga lite mat av pappa. Mamma kommer ut från hennes och pappas sovrum och hon ler lite finurligt. 
- Jag trodde luftmadrassen bara var till för Niall, säger hon och går leendes förbi.
- Men mamma! säger jag förskäckt. 
- Men du fick ju plats där med, säger hon högt när hon går ner för trappan. Jag hör hur hon går skrattandes in i köket och jag vänder mig chockat om mot Niall.
- I have a really weird and sneeky mom, säger jag bara och sätter mig ner brevid Niall igen. 

Så eftersom det är lov och jag inte har ett dugg att göra för tillfället och kände plötsligt en väldans inspiration till att skriva så får ni en till del så får ni det nu! 
Kram Tyra! 
 
 
 

GBY - DEL 39

Lexie's perspektiv 
 
Jag och Quinn står och väntar på våra enormt tunga väskor på det lilla flygplasten här i Yarm. Det var en kort skakig flygtur hit på ett av det minsta planen jag har sett hittils i min livshistora. 
- Där kommer din väska, säger Quinn och pekar på en stor väska som kommit ut på rullbandet. Jag nickar och förbereder mig för att dra av väskan. Jag kollar koncenterat på väskan när den kommer rullande och tar sedan ett stadigt grepp om handtaget och drar av den från rullbandet. 
- Phuu, säger jag och drar med mig väskan en bit bort från rullbandet. 
- Haha, koncentrarad eller? skrattar Quinn. 
- Sluta, det är faktiskt både jobbigt och svårt att ta en väska från ett rullband, säger jag. "Och där är väl din väska" säger jag och pekar på Quinn's väska som precis rullat förbi oss. 
- Nej! säger Quinn och springer snabbt efter den. Hon går med snabba steg bredvid det och försöker hitta handtaget som är vänt in imot rullbandet. Hon tar tag i hela väskan och försöker drar av den samtidigt som hon går för att inte väskan skall åka iväg på rullbandet. Tillslut har hon fått av den och hon står en bra bit bort och pustar ut. Jag kan inte hålla mig för skratt och de männsikor som står kvar föratt ta sina väskor ger mig konstiga blickar. 
- Hahah! Du skulle sett dig själv, skrattar jag och håller mig för magen för att jag har fått sådan kramp. 
- Men lägg av jag hade det faktiskt mycket svårare än vad du hade, säger Quinn och drar sin väska efter sig mot mig. Vi går mot utgången och jag ser snart både min mamma, pappa och lillebror stå och vänta på mig. Quinn springer fram till hennes mamma och pappa som står och väntar på henne bredvid mina. 
- Hej älskling, säger mamma och kramar om mig hårt. 
- Hej mamma, gud vad jag har saknat dig, säger jag och släpper henne för att krama om min pappa och Keith. Jag kollar på Quinn precis släppt sin mamma från en lång kram. 
- Vi syns ju imorgon när skolan börjar... säger jag. 
- Jaa, men jag kommer ändå sakna dig den tiden, säger Quinn och kramar om mig. "Och tack för att du gjorde denna sommaren den bästa" säger hon när jag kramar henne. Vi går alla ut till bilarna och tillslut måste jag skilljas från Quinn som hoppar in i hennes föräldrars bil. Pappa kör som vanligt långsamt hem om man jämför med mamma som kör som att hastighetsskyltarna var uppsatta för skoj skull. 
- Hur har det varit nu i London? säger mamma.
- Jo, det har varit bra, jag har ju varit ganska så mycket med Louis när Quinn var i Irland med Niall, säger jag. 
- Åhhh, så kuuul! säger mamma och kommer upp i fallsett i slutet av meningen. "Är ni tillsammans?"
- Eh, jag vet faktiskt inte, säger jag ärligt och känner hur både Keith och pappa ger mig en lång blick men de säger inget. Tillslut är vi hemma och pappa hjälper mig in med min resväska och jag drar den till mitt rum och plockar ut de nya kläderna jag precis köpt och min necessär och sedan slänger jag in alla de andra kläderna i tvätten. Resten av dagen försöker jag få någon ordning i mitt rum jag hittar min mobil liggandes på sängen och låser upp den för att se om någonting har hänt. 2 nya sms, ett från Quinn och det andra från Louis. Jag öppnar Quinn's först och läser snabbt igenom det.
Hej mupp, träffas vi som vanligt vid korsningen innan skolan imorgon?
Jag knappar in ett snabbt svar om att vi såklart skall mötas vid korsningen innan jag klickar upp Louis sms. 
Hey babe, how is it at home? I miss you I hope we could met soon again, xx
Jag suckar och kollar på smset. När skall jag kunna träffa Louis nu när han bor i London och jag i Yarm? Jag börjar skolan och han är i det största pojkbandet som snart skall ut på turne i Australien och Nya Zeeland. Vi kommer ju inte träffas på säkert minst två månader.
Hey Lou, home is great but I miss you... and I wish I could see you very soon, xx  
Jag kollar på smset igen och skickar sedan iväg det. Jag hör att mamma ropar att maten är klar och jag slänger mobilen på sängen innan jag går ner. 
Jag står vid korsningen och väntar på Quinn som är sen som vanligt. Snart ser jag någon komma gåendes och hon börjar vinka mot mig. 
- Du är sen! Igen! ropar jag till Quinn som kommer närmre.
- Jag veeet! Förlååt...säger Quinn när hon kommer fram till mig. Vi går mot skolan som bara tar 7 minuter ifrån våran mötes plats vi kommer fram till skolan och jag drar upp porten och går in. Massor av männsikor är ute i korridoren och jag känner att jag får några blickar men försöker ignorera det. 
- Varför tittar alla typ på oss? säger Quinn och ger en konstig blick tillbaka till en tjej som stått och stirrat på henne. 
- Därför dem kanske har sätt dig på typ tusen bilder på twitter, facebook och tidningar där du kysser Niall, säger jag. 
- Ooj, jag har typ inte ens tänkt på det... säger Quinn och kollar änsligt på mig. "Neeeej, jag orkar inte alla typ vet om det" säger hon gnälligt. 
- Ja... lite awkward, säger jag. Vi går under tystnad upp till vårat klassrum där vår klass alltid brukar samlas. Nu går vi sista året i skolan och efter det kan vi göra vad vi vill. Söka skola i London, börja jobba eller vad som helst. 
Jag och Quinn står och väntar på att resen av klassen skall bli tysta så våra lärare kan komma till tals. Efter 10 minuter tysna äntligen det och lärarna berättar och vi skall börja med vanliga skoldagar imorgon. Just nu skall vi samlas med våran mentor och få schema och annan info. Som tur är har både jag och Quinn samma mentor. Jag tar armkrok med Quinn och går iväg mot våran mentor som står och väntar vid en liten sal. 
- EY! Quinn, I saw that you made out with that guy from one direction! skriker Drew och alla killar börjar skratta. Quinn blir helt illröd i ansiktet och kollar ner på sina skor. Jag ser några tjejer ger en mördande blick mot Quinn eftersom de måsta vara avundsjuka till döds över att just Quinn den blygaste personen på hela skolan är tillsammans med Niall Horan från one direction en kille som de bara trodde de kunde få i deras drömmar. Eftersom Louis och jag inte har haft någonting öppet mer än bara vänner ger Drew mig en blick och skrattar. "And you and that Louis guy seems to be good friends"
- Yeah we are friends, säger jag kort och Drew ger mig en sur blick över att han inte gjort mig generad. Jag ser Nathan sitta lite bakom Drew och möter honom snabbt med blicken. Jag kollar snabbt bort och går vidare med Quinn till våran mentor.
*
Skoldagen var inte lång och jag och Quinn är påväg hem efter ganska många stoppningar i korridoren av både tjejer och killar som frågar om det verkligen är sant att vi känner one direction.
- Leixe? ropar en röst som jag känner väldigt väl igen. Jag vänder mig långsamt om och ser Nathan stå 5 meter ifrån mig och Quinn. Jag säger ingenting och kollar bara på honom och vänder mig sedan om och börjar gå igen.
- Lexie wait, säger Nathan igen och jag stannar och vänder mig om.
- What? säger jag kort. Nathan går fram till mig och Quinn backar lite.  
- I just want to say that I am truly sorry and I dind't want our relationship to end like this, säger han. Jag kollar skeptiskt på honom där han står och ber om ursäkt när han har kysst en annan tjej några dagar efter jag hade åkt iväg till London. 
- Okay, I accept your apologize, säger jag.
- I was wondering if we could maybe... start over, säger Nathan och kollar allvarligt på mig. Jag hör hur Quinn hostar till i bakrunden och jag står själv helt överraskad över vad han precis sagt till mig. 
- I'm sorry, but I don't know if I can ever trust you again, säger jag och vänder mig om börjar gå. Quinn följer rast efter mig och jag vänder mig inte en ända gång om för att se på honom och han säger inget mer. Quinn tar armkrok med min arm och går med bestämda steg iväg med mig. När vi har gått hela vägen till korsningen där vi skall skilljas åt öppnar Quinn munnen. 
- Vem fan tror han att han är? Kommer flera veckor senare och ber om ursäkt, han säger det säkert bara för att han har sett dig med Louis och insett vilket misstag han hade gjort, vet du hur när jag var på att gå fram och slå till honom? Nä, så hääär nära, säger Quinn och visar ett litet litet mellan rum mellan hennes tumme och pekfinger. 
- Ta det lungt Quinn, säger jag och ler lite åt hennes reaktion.
- Nej han är för fan fööör mycket, säger hon argsint. 
- Ja det är han och jag kommer inte bli tillsammans med honom igen, never ever! säger jag.
- Bra för du förkärnar någon bättre som Louis tillexempel, säger Quinn och ler lite. 
- Haha, ja kanske det, säger jag och ler. Vi står i kanske i en kvart till och pratar innan vi går skillda vägar. När jag kommer hem är klockan inte mer än halv ett och jag står i mitt kök och kollar i kylskåpet och letar efter något ätbart. Jag går säkert under en timme tillbaka till kylskåpet var femte minut men ingenting gott finns i det. Jag suckar och bestämmer mig för att ta en spring runda eftersom jag knappt har rört mig under hela sommarlovet. 

Hoppas alla har haft en god jul och här får ni en ny del!
Ha det bra! 
// Elina 

GBY - DEL 38

 
Niall's perspektiv 
 
Quinn har gått iväg för att hämta en drink medan jag står och väntar på henne en bit bort från några bord. Jag tittar ut över dansgolvet och ser Lexie och Lou dansa och ler åt hur fångit lycklig Louis såg ut när han berättade om Lexie för mig i bilen hit. 
- Here you go, säger Quinn när hon kommer fram till mig med två glas i handen.
- Oh, thanks babe, säger jag och tar imot glaset. Hon ler mot mig och smuttar på glaset. 
- This party have been awesome, säger Quinn högt för att jag skall kunna höra något, eftersom de spelar väldigt hög musik. 
- I'm glad you like it, säger jag och kramar om henne med ena handen runt hennes midja. Jag dricker lite på min drink och ställer sedan den på ett bord. "C'mon let's dance" säger jag och tar Quinn's glas och ställer det bredvid mitt. 
- Haha, okay, skrattar Quinn samtidigt som jag drar ut henne på dansgolvet. Även om jag inte kan dansa så väldans bra så kan jag inte ta ögonen ifrån Quinn. Hon börjar skratta åt något fånigt move som hon just gjort och jag kan inte hålla mig heller. 
- You are so weird, you know that? säger jag och hon tittar på mig och bara skrattar ännu mer. "And that's what I like about you" lägger jag till.
- Aw, you're so sweet! säger Quinn och lägger armen runt nacken om mig. Hon ler och jag böjer mig lite ner för att hon skall kunna kyssa mig. Någon knackar mig på axeln och jag blir tvungen till att avbryta våran kyss. Lexie står och ler med Louis bredvid sig. 
- You are disturbing... säger jag och vänder mig tillbaka mot Quinn igen för att kyssa henne ännu en gång. Jag hör hur Louis skrattar men jag försöker ignorera det så gott jag kan. Jag drar Quinn närmre mig men denna gången gör sig Quinn fri för att se vem som har knackat henne på axeln. Hon vänder sig om och Lexie står där igen. 
- I want to dance with you now! säger Lexie högt till Quinn.
- What? Why now? frågar Quinn och ger mig en blick.
- Because I want to, säger Lexie och ger Quinn en blick och ler bedjandes. Quinn kollar på mig och tvekar. 
- It's okay, säger jag. "I'll go and find something to eat" säger jag och ler. 
- Okay, thanks säger hon och ger mig en puss på munnen innan hon försvinner iväg med Lexie. 
Jag går mot baren för att få någonting i min mage. Jag ser Louis står vid baren och jag söker efter hans blick och fångar den snart. Han höjer handen och jag går fram till honom.
- Seems like the girls wanted to dance on their own, säger Lou och kollar på Lexie och Quinn som står på dans golvet och pratar med varandra.
- Yeah, but it dosen't look like they are dancing, more talking, säger jag. Jag kollar på Quinn som pratar så när Lexie's öra så att hon skall kunna höra någonting. De båda ler och plötsligt brister de ut i skratt. Quinn knuffar till Lexie på axeln. Quinn tittar upp och verkar leta efter något efter som de kollar sig om kring. Jag möter Quinn med blicken och hon pekar på mig. Lexie möter mig också med blicken och de börjar gå mot oss. 
Quinn's perspektiv

Jag följer efter Lexie ut på dansgolvet och hon vänder sig om mot mig och ler. 
- Asså herregud detta har varit den bästa sommaren, säger Lexie och dansar lite till musiken. 
- Ja, tänk om vi bara hade varit hemma, ingenting av detta skulle ha hänt! säger jag högt. 
- Jaa... Quinn? säger Lexie sedan. Jag nickar och koncentrerar mig noga på vad hon säger eftersom hon har sänkt rösten. "Jag tror jag gillar Louis... typ kär liksom" säger hon i mitt öra för att ingen annan skall höra runt oss. 
- Tror du att jag inte har fattat så du har tittat på Louis hela tiden, säger jag och ler. Lexie försöker hålla tillbaka ett leende men hon misslyckas ganska rejält. 
- Du verkar ju ha det väääldigt trevligt med Niall i allafall, säger Lexie sedan och blinkar med ena ögat. Jag brister ut i skratt och knuffar till Lexie lätt på axeln. Jag kollar mig omkring för att se vart Niall gick och snart ser jag honom vid baren brevid Louis, jag möter hans blick och ler lite.
- Där är dom ju, säger jag till Lexie och pekar på Niall. "Kom" lägger jag till och börjar gå mot dem. Lexie följer efter och jag sick sackar mig fram mellan alla människor. 
- Did you find any food? frågar jag och Niall håller upp en påse med nötter. 
- Haha, great! säger jag. Lexie står brevid Louis och jag ser att de håller handen. Jag ler uppmuntarnde mot Lexie och hon himmlar med ögonen mot mig. 
- By the way, what time is it? frågar Lexie och kollar sig omkring efter en klocka. 
- Half past two, säger Louis och håller fram armen där en klocka sitter. 
- Oh my, the plane is leaving nine tomorrow morning, säger Lexie. "And I haven't packed all my stuff yet" säger Lexie.
- We probably should go home, säger jag.
- Yeaah... säger Lexie. 
- Okay it's kind of late now anyway, säger Niall och lägger armen om mig. Vi börjar gå mot utgången och samtidigt som vi gör det säger vi hejdå till alla. Jag ger Josh en sista kram innan vi kommer ut på gatan. Tre livvakter dyker upp på dikerten och leder oss mot en bil. 
- We drive you home, säger en och hoppar in i förarsätat. 
- Oh, okay, säger jag och ler som tack. Jag vänder mig om till Niall. 
- Thank you so much for this night and the whole summer, säger jag och kramar om honom. 
- Thank you for making this the best summer of my life, säger Niall och kysser mig. "I'll pick you up tomorrow with Louis to drive you to the airport" säger Niall. 
- That's sounds good, säger jag. Jag ger honom en sista puss och säger hejdå till Louis innan jag hoppar in i bilen med Lexie. Jag ser Louis och Niall bli mindre och mindre och snart ser jag dem inte alls. 
- Guud vad hemskt det kommer bli att åka ifrån Niall imorgon, säger jag och sparkar av mig mina klackaskor. 
- Ja, och vi vet ju inte när vi kommer få se dem igen... säger Lexie och suckar. Vi åker kanske i någon kvarts tystnad innan bilen svänger upp vid vägkanten. 
- Thanks for the ride, säger Lexie till livvakten.
- Anytime, säger han och ler innan han kör iväg. Vi klickar in koden till dörrporten och går långsamt fram till hissen. 
- Jag vill inte åka hem imorgon, säger jag lite surt och klickar på knappen så hiss dörrarna skall stängas. 
- Vem vill det, säger Lexie. Hissen plingar ohc dörrarna öppnas igen vi går fram till dörren och jag låser upp. Jag lägger mina skor i resväskan som ligger i mitten av vardagsrummet bredvid Lexie's.
- Fan, och nu måste vi packa också, säger Lexie och drar av sig sin klänning och viker ner den i väskan. Båda väskorna är halv fulla och våra kläder ligger spridda lite överallt i huset. Jag går runt i en halv timme för att samla ihop alla mina kläder innan jag trycker ner dem i väskan och tvingar igen locket. 
- Vad skall du göra med de kläderna då? frågar Lexie och pekar på en liten hög med kläder. 
- Men vafaaan, säger jag och stirrar på högen. "De skall ligga i min handväska" säger jag och tittar surt på högen jag missat. Lexie har också lyckast trycka ner allting i väskan och fått stängt den. Det ända jag har kvar är kläderna jag skall ha på mig imorgon och min necessär. Jag slänger mig i sängen och somnar på direkten.
*
- Har du allting nu då? frågar Lexie stressat och springer in och ut i varje rum. 
- Jaa har jag sagt för tusonde gången, säger jag och gäspar stort. 
- Varför hittar jag då denna, säger Lexie och slänger min mobil laddare mot mig. 
- Ojdå, tack så mycket säger jag och trycker ner den i min handväska som redan är propfull. Jag går en sista runda i lägenheten försäkerhetens skull med Lexie men vi hittar inget mer. Precis när jag öppnar dörren ut ringer min mobil och jag svarar snabbt.
- Hello? säger jag och drar ut min väska i korridoren. 
- Hey babe, we are here now, säger Niall.
- Oh great, we are on our way down, säger jag och puttar fram min väska så gott det går. Den vinglar till och är väldigt nära på att trilla om kull.
- No no no! säger jag och försöker rädda min väskas fall mot golvet eftersom den är så tung att resa på igen. jag lyckas stabilisera den med ena handen och jag håller mobilen mot örat med ena axeln och i andra handen har jag nycklarna som vi skall lämna tillbaka. 
- Leeexie! Hjälp mig! ropar jag in i lägenheten. 
- Um, Quinn are you okay? frågar Niall i luren. 
- Eh, yeah everything is fine, I am just trying to get my very big and heavy bag to the elevator... säger jag samtidigt som jag försöker balansera mellan att hålla uppe min väska och prata med Niall samtidigt. Lexie kommer ut från lägenheten och kollar konstigt på mig.
- Vad gör du? säger hon och hjälper mig med väskan in i hissen. 
- Om du hade kommit lite tidigare så hade du vetat, säger jag. "Niall och Louis är där nere redan" lägger jag till och tar mobilen mot örat med handen istället för att ha den tyckt mot min axel.
- We'll be down in one minute, see you soon, säger jag till Niall.
- Okay, see ya, säger Niall och jag lägger på. Jag trycker in Lexie's väska och tar min handväska över axeln och pressar mig in i hissen. 
- Nej jag orkar inte heller ta trapporna, säger jag åt Lexie som redan står intryck i hissen längts in. Lexie skrattar lite åt mig när jag försöker bli så smal som möjligt men hiss dörrarna vägrar att stänga på sig. 
- Men allvarligt, säger jag surt och försöker knuffa in väskan ännu mer. 
- Aj Quinn akta mig, säger Lexie försöker flytta på sig någon millimeter. Dörrarna åker igen och jag är pressad mot en hissdörr och Lexie's väska. Dörrarna öppnas och jag nästan trillar baklänges ut ur hissen. Jag drar med mig Lexie's väska och snart är Lexie med min väska också ute ur hissen. Lexie och jag byter väskor och börjar dra ut dem från lägenheten. När jag öppnar dörren står Niall och Louis och väntar på oss och de kommer direkt fram. 
- What a little bag you packed, säger Niall skämtsamt. Jag himmlar med ögonen och Niall skrattar. "Here let me help you" säger han och tar väskan och drar den den sista biten mot bilen. Han och Louis hjälps åt att lägga in både min och Lexie's väska och sedan hoppar jag och Niall in i baksätet och Lexie och Louis där fram. Det tar inte så lång tid att åka till flygplatsen jag kollar ängsligt ut genom fönstret. När kommer jag träffa Niall igen? Han skall ju snart ut på turne i Australien i en månad och jag måste gå i skolan. 
- What are you thinking about? säger Niall och tar min hand.
- I'm just sad that I have to leave, säger jag. 
- Me too, but I promise you it won't be long until we see eachother again, säger Niall och ler mot mig. Jag lutar huvudet mot hans axel och suckar. Resten av bil resan blir tillmesta dels tyst och ingen verkar ha någont kul att prata om. Louis svänger till slut in på flygplatsens parkering och jag hoppar ut ur bilen. Louis kommer gående men två vagnar där man kan lägga upp sin väska på. 
- This will be a lot easier, säger han och lägger upp väskorna på varsin vagn. Vi går in på flygplasten och eftersom det inte är några av killarnas fans som vet att vi skall åka hem just idag så är det inte någon galen folkmassa här. Vi checkar in våra väskor och Louis och Niall följer med oss ända till säkerhets saken som man skall gå igenom. Jag vänder mig mot Niall och han ser ledsen ut nu även om han försöker dölja det. 
- I'm gonna miss you, säger jag och kramar honom hårt. 
- I already do, säger Niall och jag försöker hålla tillbaka tårarna som kommer så gott det går. Jag kollar upp på Niall och han kysser mig. Han drar mig ännu närmre om det ens går och jag lägger armarna om hans nacke. Jag lutar min panna mot Niall's och han ler mot mig. 
- I love you, säger jag till honom. 
- Love you to babe, säger han och pussar mig på näsan. Niall lägger armen om mig och Lexie tittar olyckligt på mig. 
- Time to go... säger Lexie. Jag nickar och kollar på klockan. En halv timme kvar innan planet går. Jag ger Louis en hejdå kram och ger Niall en sista kyss innan jag och Lexie går igenom säkerhets kontrollen. Jag vänder mig en sista gång om för att vinka hejdå till Niall innan vi går runt hörnet för att hitta våran gate. 

Så... vad tycker ni? 
Kommentera gärna för vi blir jätte glada för varje lilla kommentar, även kritik. 
Kram Tyra. 

GBY - DEL 37

Lexie's Perspektiv: 
 
 
Jag låser upp dörren till vår lägenhet och kliver in. 
Jag nästan slänger av mig skorna och går så smidigt jag kan genom mina shopping påsar. 
- jävlar vad du har shoppat. utbrsiter Quinn och skrattar. 
Jag skrattar lite jag med och bär påsarna bort till soffan där vi båda två slänger oss ner och kollar på varandra. 
- Så...? Nu måste du ju berätta mer. Vad har hänt när jag vart borta? frågar Quinn och jag små ler. 
- Hm... okej. Jag har fått bo hos Louis de senaste dagarna, och jag tänker inte berätta exakt i detalj vad vi gjort.. säger jag och skrattar lite. 
"Men det har vart helt underbart! Han tog med mig ut och shoppade en dag, som du har lagt märke till. Och vi bara gick runt på stan och pratade och skrattade och det var skit mysigt!" lägger jag till och andas ut. 
- Aw! säger Quinn och jag ler. 
"Ni har kyssts?" frågar hon och jag nickar glatt. 
- Jaa, svarar jag och jag ler generat. 
- Åh äntligen! utbrister hon och ler. 
- Vad har ni gjort då? Förutom att träff Niall's kompisar och familj? frågar jag. 
Quinn tänker lite. 
- Vi har inte gjort så mycket annat faktiskt, men vi gick ut och gick en promenad varenda kväll tillsamans bara vi två. Och det var ... magiskt.... säger Quinn och vi båda två börjar skrattar. 
- Maaagiiskt, härmar jag och Quinn skrattar. 
"På tal om magiskt" säger jag och reser mig snabbt upp. 
Jag drar tag i en påse jag lagt bredvid soffan. 
- Stanna här! säger jag till Quinn som nickar och drar upp benen i fotäljen hon sitter i. 
Jag springer runt hörnet och drar upp en klänning jag shoppat dagen innan. 
Jag sätter snabbt på mig den och går sedan ut till Quinn igen. 
- Vad tycker du? frågar jag och snurrar skämmtsamt runt ett varv. 
- Gud vad fin!! Vart har du köpt den?! säger Quinn chockat. 
Jag ler. 
- Zara svarar jag. 
- Jätte fin verkligen! sägr Quinn igen och jag böjer mig ner för att ta upp en annan påse. 
- Kolla det här.. säger jag och tar upp ett halsband. 
Jag visar det för Quinn som är snabb upp på fötter för att inspektera halsabandet. 
- Det ser typ ut som diamanter? säger hon och kolllar konstigt på mig. 
"Köpte du det här? Hur mycket kostade inte det?" frågar hon och jag kollar snabbt ner i golvet generat. 
- Louis köpte det åt mig, säger jag ganska tyst. 
- HAN KÖPTE VADDÅ. skriker Quinn rakt i ansiktet på mig. 
- Haha halsbandet.. även om jag försökte övertala honom om att inte göra det.. svarar jag.
"MEN SKÄMTAR DU ELLER GUD VA SÖTT" lägger hon till och letar efter prislappen i påsen. 
Jag skrattar åt henne. 
- Det finns ingen prislapp kvar Quinn, chilla. Jag fick inte ens veta vad det kostade.... säger jag och lägger försiktigt ner halsbandet i dess ask igen. 
- Det är nog värt gaaaaanska mycket. säger hon och jag slutar le lite. 
- Gud vad hemsk jag känner mig som lät honom köpa det åt mig om det kostade så mycket... säger jag oroligt och Quinn lägger en lugnnde hand på min axel. 
- Om han övertygade dig om att få köpa det åt dig, ville han nog verkligen det. säger hon och jag ler lugnt igen.
- Han är så söt. säger jag och Quinn skrattar.
- Tänk att vi ens träffade dem.. att detta ens har hänt... säger hon och jag skakar på huvudet. 
- Det är helt sjukt egentligen.. säger jag och Quinn nickar instämmande. 
- Men helt perfekt ändå! säger hon och jag ler. 
 
*
   
- Lexie... säger Quinn till mig och jag vrider på mig i sängen. 
Jag gäspar och nickar samtidigt. 
- Vad bra att du är vaken! säger hon och jag kollar trött & konstigt på henne. 
- Du väckte mig ju....? säger jag undrandes men Quinn är helt inne i någonting annat på mobilen.
- Niall smsade förut och tydligen är det bestämt att det ikväll ska vara en avskedsfest för oss på den där Buddha saken! säger hon och ler. 
Jag ger henne en tumme upp rakt i hennes ansikte och vrider mig sedan om för att sova igen men hon drar tag i mitt täcke. 
- DU. vi har INTE tid för att sova. Vi ska packa allting och sedan fixa oss inför kvällen och klockan är redan halv tolv, säger hon och jag suckar högt. 
Det plingar på dörren och jag lägger kudden över öronen. 
- Du får öppna. säger Quinn och jag drar snabbt bort kudden igen. 
- Men du är ju helt vaken?! Öppna själv?! säger jag och kollar irriterat på henne. 
- Men jag måste kissa! ropar hon och springer snabbt upp ur sängen och låser tolett dörren efter sig. 
- Varför är du så random. säger jag högt när jag kravlar ur sängen och hör hur det plingar på dörren yttligare två gånger. 
- MEN JAG KOMMER. ropar jag högt och skyndar mig mot hallen. 
 Jag drar upp dörren men den öppnas inte eftersom den är låst. 
Jag låser trött upp dörren och slänger sedan upp den. 
Framför mig står Louis och Niall och jag möter deras blickar. 
De ler och skrattar lite. 
- Haha morning Lexie, säger Louis och ler mot mig. 
- Oh.. ehm Hi.. säger jag fortfarande med morgon röst och känner hur generad jag blir. 
Niall skrattar åt mig och jag backar lite. Jag kommer samtidigt på att jag går runt i ett linne och mina spetts trosor och drar ner linnet lite diskret. 
- What are you guys doing here? frågar jag. 
"come in" lägger jag till och killarna kommer in medans jag stänger dörren efter dem. 
- We have something for you for tonight! So we would just leav it! säger han och håller upp en påse jag inte lagt märke till förens nu. Niall håller också i en. 
- Have you bought something for us? frågar jag lite skeptiskt eftersom jag inte vill att Louis ska köpa någonting mer åt mig. 
- Ehm.. maybe.. svarar han och ler samtidigt som jag tar emot påsen lite försiktigt. 
- But... säger jag med Louis avbryter mig och pussar mig istället lätt på munnen. 
Jag pussar honom tillbaka men suckar lite och ställer ner påsen bredvid mig. 
- I'll just go and find some pants... i'll be right back. säger jag och blir lite generad då båda två kollar ner på mina ben. 
Louis skrattar lite och jag skynda mig bort till sovrummet. 
Jag springer in och drar på mig mina byxor samtidigt som jag skriker på Quinn. 
- NIALL OCH LOUIS ÄR HÄR. KOM UT FÖR FAN. säger jag och bankar på dörren till toaletten. 
Quinn kommer snabbt ut och jag ser att hon är sminkad. 
- Har du hunnit sminka dig?! frågar jag och Quinn nickar. 
- Själv ser jag ut som en jävla apa utan byxor säger jag och skynda mit ut efter Quinn. 
- Hiii, säger hon när hon ser killarna och de ler. 
- Hi babe! svarar Niall och han ger henne en kram och en snabb puss på munnen. 
"This is for you" säger han och ger henne en likadan påse som jag fått tidigare.
- For me..? frågar hon chockat och tar emot den.
"Thank you!" svarar hon och ler. 
 - We have some more things to do so we have to run now, säger Louis och jag nickar. 
Vi står fortfarande i hallen och dem öppnar ytterdörren. 
- See you later! ropar Niall när dem är påväg ut. 
- Yeah, bye! svarar vi och sedan stängs dörren efter dem. 
Quinn vänder sig mot mig. 
- Undra vad dem köpt.. säger hon och kollar frågandes på mig. 
- Ingen aning.. svarar jag och börjar ta fram det som ligger i påsen. 
 
*
 Lexie's outfit : 
  
Quinn's outfit: 
 
- Jag kan inte förstå att dem köpte de här åt oss, utbrister jag där jag står och kollar in klänningen jag precis satt på mig i spegeln. 
Quinn springer till spegeln bredvid mig igen och hennes ögon lyser av lycka. 
- Jag dör va söta både killarna och klänningarna är, säger hon och ler. 
Jag studerar klänningen uppifrån och ner igen och skakar sedan lite på huvudet. 
- Jag ska bara ringa ett samtal, säger jag och går bort mot min telefon. 
Jag klickar upp Louis nummer och samtidigt som jag går ut från rummet ringer jag honon.
- Hello? svarar han.
- Why do you buy things to me?! frågar jag rakt på och sätter mig ner på en utav barstolarna i köket. 
- Oh hi Lexie, säger han och skrattar lite. 
"Do you like the dress?" frågar han och svarar inte på mig fråga. 
- of course! Its really beautiful... svarar jag.
"but why did you bought it to me...?" frågar jag igen. 
- Cause you will look beautiful.. svarar han och jag suckar även om jag ler. 
- But that's a lot of money just on a dress and a necklace, säger jag och Louis skrattar. 
- Will you please wear it tonight? For me? frågar han och jag ler. 
- Yes, I will. svarar jag och skrattar. 
"haha but i gotta go now, see you att buddha tonight!" säger jag. 
- Yeah, bye! svarar Louis och vi avslutar samtalet. 
 Jag går tillbaka till sovrummet och Quinn har tagit av sig klänningen ikväll. 
- Louis vill att jag ska ha på mig klänningen ikväll, säger jag och Quinn ler. 
- Åh, det måste du ju göra! svarar hon. 
- Men du borde väl också ha på dig din klänning? frågar jag och Quinn nickar. 
- Absolut! Den är så himla fin! säger hon och dansar runt med den i famnen. 
Jag skrattar åt henne och kollar på klockan. 
- Kanske dags att duscha och sedan börja fixa oss? Vi ska faktiskt träffas där kl halv sex och vi brukar alltid komma försent.. säger jag och Quinn skrattar. 
- Haha ja kanske en smart idee.. svarar hon och jag ler. 
Jag går in till toaletten och drar av mig kläderna för att duscha. 
Det går på ungefär en halvtimme eftersom jag passar på att raka benen tills dem är riktigt lena och mjuka. 
Jag stänger av kranen och går ut ur duschen. Jag virar en handuk runt mig och en runt mitt hår och går ut till sovrummet där Quinn går förbi mig och slänger ur sig någon i stil med "Min tur att bli ren" men jag hör inte exakt vad hon säger eftersom hon pratar ganska otydligt ibland. 
Jag smörjer in mina ben med någon kokosnötsolja och njuter av doften. 
Jag blåser håret och när jag är klar med det är även Quinn ute ur duschen. 
Hennes hår är mycket lättare att fixa till än mitt så när jag både blåst och plattat mitt, är hennes spikrakt och tort. 
Jag lägger plattången åt sidan och sänker värmen lite eftersom jag bara ska locka det lite halvt lite senare. 
- Jag behöver hjälp med sminkningen senare, säger jag och Quinn nickar. 
Jag går och tar på mig min klänning och kan inte undgå att le när jag ser mig själv i spegeln. 
- Jag behöver hjälp med sminket nu, säger jag och Quinn ler. 
- Här, sätt dig på denna stolen så hämtar jag sminket så länge, säger hon och jag sätter mig ner på sängen. 
- Hur ska jag sminka ? frågar Quinn när hon kommer tillbaka. 
- Hm.. överraska mig, säger jag. 
"men det måste matcha klänningen" lägger jag till och Quinn ler. 
 
*
 
Klockan är kvart i sex och vi sitter i taxin påväg till festen. 
Det är mörkt ute och Quinn kollar ut genom fönstret. 
- Undra om vi är framme snart.. säger hon och jag nickar lite. 
Det går yttligare tio minuter innan bilen stannar utanför en lokal fullt med människor som står utanför. 
Jag betalar taxi chauffören och han önskar oss en trevlig kväll. 
Taxin kör iväg och Quinn kommer fram bredvid mig. 
- Det ser iallafall stort ut, säger Quinn och jag skrattar. 
- Kom så går vi in, säger jag och vi börjar upp mot ingången. 
När vi kommer lite närmre ser jag Louis på insidan och han möter precis samtidigt min blick. 
Han ler glatt och granskar mig nerifrån och upp och skyndar sig sedan fram mot oss. 
- Hi.. säger han och ler. 
- Hi, svarar jag och får en varm kram. Även Quinn får en kram och ler glatt när rester av killarna kommer fram. 
Louis backar lite och kollar på mig igen. 
- Wow, just... wow you look beautiful. säger han och jag ler genrerat. 
- Thank you, you look gorgeous too , svarar jag och han ler. 
-  HI lexie! utbrsiter Liam och jag ler. 
- Hi! svarar jag och även de andra killarna hälsar och jag får varsin kram, precis som Quinn. Även killarnas flickvänner är här. 
- Let's go inside, säger Louis sedan och alla börjar röra sig innåt. 
Jag går bredvid Louis som lägger sin arm på min svank och jag ler mot honom.
- Thank you for the dress by the way, it's a wonderful dress! säger jag eftersom jag inte tidgare tänkt på att tacka honom.
- You are worth it, säger han och ler. 
Jag skrattar lite och vi kommer samtidigt in på stället. 
Det är ganska hög musik, och även ganska mycket folk. 
Vi blir ledda till ett riktigt stort runt bord och jag får hoppa in bredvid Danielle och sedan på min andra sida sitter Louis. 
- So have you had a good time here in Lodon ? frågar Danielle plötsligt och jag nickar. 
- It's been lovley! svarar jag och ler glatt. 
Quinn nickar instämmande. 
- It's been the best vacation ive ever been on! säger hon och Niall ler bredvid henne. 
- Yeah, mee too! säger han och de andra börjar skratta medans Quinn får en puss i pannan av honom och jag ler för hur söta dem är. 
 
 Här har ni en liten längre del, hoppas inte det blev långtråkigt :) 
 
Det är så att jag ska åka bort imorgon, så uppdateringen kanske inte kommer vara på topp. Men vi ska försöka hålla igång den iallafall! 
Kommentera gärna vad ni tycker! Kram / Elina 
 
 

GBY - DEL 36

Quinn's perspektiv

Vi sitter i bilen påväg till Louis lägenhet och det är någon livvakt som Niall känner som kör oss. Niall sitter bredvid mig och vilar sin hand på mitt lår. Jag lutar huvudet mot hans axel och gäspar lite.
- Are you tired? frågar Niall och jag kan höra hur han ler. 
- Noo... säger jag mitt i gäspningen. "Only a little" säger jag och kollar upp. Niall skrattar och pussar mig på näsan. 
- So cute, säger han mer till sig själv än till mig. Jag sträcker mig lite och pussar honom på munnen. Någon harklar sig i framsätet och Niall avbryter kyssen och kollar upp. 
- We are here now, säger vakten och kollat lite generat på oss.
- Oh thanks Jeff, säger Niall och ler. Niall öppnar dörren och hoppar ut och jag kommer strax efter han tar min hand och vi går upp för uppfarten mot huset. Jag hör hur bilen bakom oss åker iväg och snart hör jag bara mina klackar som slår mot marken. Niall öppnar dörren utan att knacka och jag hör hur det bulrar ute i köket.
- HELLO? ropar Niall in i huset. Utan att vänta på svar tar han av sig sin jacka och vänder sig om till mig och hjälper mig av med min. 
Louis har dykt upp i dörr öppningen och ler lite. 
- What a gentle man, säger han och blinkar med ena ögat. Niall ler lite utan att bli generad och ser mer stolt ut. 
- How have your days with Lexie been? säger Niall och byter samtals ämne. Innan Louis hunnit öppna munnen står Lexie i dörr öppningen och ler lite fåning.
- Lexie! utropar och och går snabb fram och ger henne en stor kram.   
- Haha hej på dig med Quinn, säger hon och kramar tillbaka. "Hur har du och Niall haft det?"
- Åh, vi hade det jätte bra och hans familj var jätte snälla mot mig! säger jag snabbt. "Men hur har du haft det? Har det varit kul att bo med Louis? Vad har ni gjort? Såg att du hade shoppat när jag kom hem. Var ni på stan tillsammans? Gud vad gulligt om ni vad det." maler jag på utan att vänta på svar.
- Stop stop stop, kan du andas så jag kan få svara på några av dina tusen frågor? skrattar Lexie.
- Men... jaja, hur har det varit då? säger jag och kollar på henne.
- Jaaa... Det har varit jätte bra men jag har ju saknat dig, och ja jag och Louis gick på stan tillsammans och... jag tror vi är på G och man kan säga så... säger hon. 
- Ursäkta? får jag fram och stirrar på henne.
- Tja... vi har typ kyssts och så... mummlar hon och kollar ner i golvet för att inte möta mitt förvånade ansikte. 
- Va? Med guuuud vad kul! Jag dööör, åååh herreguud! säger jag och hoppar nästan av glädje. 
- Hrrmm, what's going on? frågar Niall och jag vänder mig om mot Niall som jag har totalt glömt bort att han stod där. 
- Oh, eh... nothing... just I'm happy to see Lexie, säger jag och ler. 
- Oookay I'm going to learn swedish so I can really understand what you are talking about... säger Niall och ler mot mig. 
- Haha, good luck with that, säger jag. "Now where's the food?" säger jag och tittar mig omkring. Niall skakar på huvudet och Louis skrattar.
- Come in here the dinner is on the table, säger han och pekar in mot köket. 
- Yummi, säger Niall och ler.
Louis går in mot köket och Lexie går efter. Jag kollar på hennes gångstil och lägger huvudet på sned.
- Varför haltar du? säger jag lite förvånat.
- Va? säger Lexie och vänder sig om. "Åh jag råka trampa på en glasbit... såå det gör lite ont när jag går." säger hon och rycker på axlarna. 
- Typiskt dig, säger jag och går runt bordet för att sätta mig bredvid Niall. Vi slår oss ner och jag ser hur Louis ger Niall en blick som jag inte riktigt kan tyda men någont posetivt är det nog. 
- So I understand that you guys are hungry, säger Louis och serverar något som ser ut som potatisgratäng. 
- Yes! säger Niall och tittar hungrit på maten. 
- Of course, säger Louis och ler. Jag börjar äta på direkten och njuter verkligen av hur gott allting smakar. 
- So what did you guys do in Ireland? frågar Lexie och ler. Jag kollar på Niall som tittar på mig.
- Well, Quinn met my family and I showed her the area where I used to go to when I was a kid and she met some of my friends, säger Niall och ler. 
- Nice, säger Louis och nickar. 
- But what have you done these past days? frågar jag och kollar på Lexie och Louis. Både Lexie och Louis kollar på varanda och jag ser hur röd Lexie blir om kinderna. 
- Okay, what have we missed? säger Niall intersserat och lägger ner besticken och kollar på Lexie och Louis. 
- Well, we have gone down town and watched some movies... and stuff, säger Louis.
- What's "stuff"? frågar Niall och höjer ögonbrynet. Louis ger Lexie en blick och bli lite röd om kinderna han med.
- Are you two together? frågar Niall förvånat? "You two have absolutly kissed!" utropar Niall. 
- Gosh, Niall can't I have some privetlife from you and the rest of the boys? säger Louis men ler sedan. "I don't know me and Lexie just get on really well" säger Louis och ler mot Lexie och kollar henne rakt in i ögonen. 
- Good job bro, säger Niall. Louis ger Niall mödar blicken.
- Oh shut up, säger han men ler ändå. Jag skrattar och möter Lexie's blick och hon lyser av glädje. 
- It's a shame that school starts next week, säger Louis sedan. Jag har totalt glömt bort att jag och Lexie snart skall åka tillbaka till Yarm. 
- Yeah... säger jag och försöker putta undan tanken av att åka ifrån Niall. Jag kollar på Niall som ser ganska så olycklig ut. Han lägger armen om min stols rygg och pussar mig på kinden.
- But we'll figure something out, säger han säkert och ler. Jag nickar och kramar hans hand under bordet. 
- We should have a party, säger Louis plötsligt. 
- What, now? frågar Lexie förvirrat.
- Noo, to the weekend, just so we can have the best weekend before you guys leave us for a little while, säger Louis. 
- Yes, that's a great idéa! säger Niall. 
- Okay, säger jag och kollar på Lexie som nickar. "That's sounds fun" 
- We could have it at funky buddha, säger Louis.
- Funky what? säger jag och skrattar lite.
- Funky buddha it's a place, I know Liam loves it, säger Louis och rycker på axlarna.
- Haha okay, funky buddha it is, säger Lexie och ler.
Vi äter upp middagen men vi orkar inte resa oss från bordet. 
- Oh my, I'm tired, säger jag och gäspar. 
- Yeah, me too, säger Niall och nickar instämmande. Klockan har tickat iväg och den är redan runt midnatt. 
- I think we should think about going home soon, säger jag till Lexie och hon nickar. 
- Yeah, I'm tired too, säger hon. "I just have to get my stuff" lägger hon till. Lexie reser sig upp för att gå och packa iordning hennes övernattnings saker. Louis sitter vid bordet en stund innan han reser sig och följer efter henne för att hjälpa Lexie hitta alla hennes utspridda saker i huset. Jag tittar på Niall som ler mot mig.
- I love you, säger han. Jag kan inte fatta att de orden kommer ifrån den personen jag älskar mest på denna jord och hur sjukt det verkligen är att han älskar just mig. 
- I love you too, säger jag och lutar mig fram och kysser honom. 

Förlåååååt! Många tycker våran uppdatering suuuger och vi kan väl inte göra annat än att hålla med! Så förlåt igen för att uppdaterningen ligger på botten. 
Men nu har ni en ny del tillslut iallafall.
Hoppas ni gillar den!
Kram Tyra. 

GBY - DEL 35

Lexie's Perspektiv: 
 
 
 Jag hör hur någonting ramlar ner i golvet och spricker. 
- Oh shit... hör jag Louis säga tyst. 
Jag gnuggar mig i ögonen och vrider på mig där jag ligger i soffan. 
Det blev en ganska sen kväll igår och efter yttligare två filmer somnade jag tillslut mot Louis axel. 
Jag sätter mig försiktigt upp och gäspar. 
Jag reser mig upp och går ut till köket där jag antar att Louis är. 
Precis som jag trodde står Louis i köket och jag ser att det ligger stora glasbitar på golvet. 
- Goodmorning! säger Louis glatt när han ser att jag är uppe.
- Hi, säger jag och ler. 
"What happend?" frågar jag och Louis drar handen genom sitt hår. 
- Ehm haha an accident! svarar han och ler generat. 
Jag ler och sätter mig ner på huk för att plocka upp de krasade glas bitarna. 
Louis sätter sig ner på huk bredvid mig men reser sig snabbt upp igen.
- i'll get the broom, säger han och jag nickar innan han försvinner ut från köket. 
Jag sträcker på mig lite och tar de största glasbitarna en bit ifrån mig och tappar nästan balansen. 
Jag flyttar snabbt foten för att få konrtoll över balansen igen men råkar flytta den precis över en utav de stora glasbitarna. 
Det skär till i foten och jag drar snabbt bort, vrider mig ett halvtvarv och sätter mig ner på rumpan. 
- AJ! skriker jag till och släpper genast de andra glasbitarna ner på golvet. 
Jag drar foten mot mig och drar bort glasbiten som tryckts in en bra bit.
Det svider som fan och det är blod överallt på den vita strumpan. 
- aj aj aj aj aj aj , gråt inte , aj aj aj aj, säger jag till mig själv och drar av strumpan.
Louis kommer samtidigt in i rummet.
Han möter mig med blicken och kollar chockat på mig innan han ställer bort borsten och sätter sig snabbt ner framför mig. 
- Omg. säger han och drar upp foten mot sig.
- Aouch, säger jag och grimaserar lite.
Han lägger ner foten på sitt lår och sträcker sig efter papper på bänken ovanför oss.
- This really hurts.. säger jag tyst för mig själv och lutar huvudet bakåt och håller inne tårarna. Inte en chans att jag tänker gråta, tänker jag och öppnar ögonen igen.
- Let's get you away from the glas, säger Louis plötsligt och reser sig försiktigt upp och hjälper mig sedan på fötter. ( Ena foten )
Jag ställer min vikt på den icke skadade foten och Louis tar min hand och stöttar mig.
Det rinner blod från foten ner på golvet och jag hoppar på ett ben bort från det stora glasbitarna.
- Wait, säger Louis och vänder sig mot mig. Han lägger sin hand på min rygg och jag kollar frågandes på honom.
- Iet me carry you. säger han och jag skakar snabbt på huvudet.
- Haha no! säger jag och kollar på honom.
Han skrattar men lyfter ändå upp mig.
- Ehmm.. haha okey then... säger jag uppe i hans armar och lägger mina händer runt hans nacke.
Jag skrattar och han bär mig ut ur köket och släpper ner mig på soff kanten.
Jag ler generat och Louis ler.
Jag kollar under foten på mig och torkar bort blodet med pappret Louis ger mig.
Det går någon minut och Louis bara står och kollar på mig.
- you know ... that, säger Louis och pekar på foten, 
"was very clumsy of you" fortsätter han och skrattar. 
Jag suckar men skrattar innan jag kollar ner i golvet. 
- Yeah I know, säger jag. 
Louis ler mot mig och jag känner för att drunka i hans underbara ögon. 
- But you still rock! säger han och skrattar lite. 
- Yeah sure! svarar jag och Louis skrattar innan han sätter sig bredvid mig på soffan. 
Jag flyttar lite på mig för att låta honom få plats och kollar sedan in i hans ögon igen. 
- But seriously, you rock! ... and you are beautiful... säger han och jag kollar rakt in i hans ögon. 
- Thank you.. säger jag efter ett tag och ler. 
Det blir tyst ett tag. 
- Isn't that one of your songs? "I want you to rock me.. rock me... " some thing? säger jag och sjunger lite på låten jag hört några gånger. 
Louis ler och nickar. 
- Yes! It is! svarar han glatt. 
Han börjar sjunga på låten och jag hänger med på "I want you to rock me" och vi skrattar. 
Louis slutar plötsligt sjunga och kollar på mig. 
- What..? säger jag frågandes och han ler innan han kysser mig och plötsligt ligger jag ner i soffan. 
 

Där har ni en ( tyvärr kort ) del till mellan Louis & Lexie under tiden Niall och Quinn har vart borta. 
Kommentera gärna va ni tycker :) 
Kram / Elina 

GBY - DEL 34

Lexie's Perspektiv: 
 
  '

Jag skrattar och ler generat mot Louis som bläddrar igenom gamla bilder på min mobil.
Vi sitter hemma i Louis soffa och har precis sett klart på två filmer och väntar på att den tredje vi laddar ner ska laddas klart. 
- Wow, this one was really cute! säger Louis plötsligt och ler fånigt. 
Han sträcker fram mobilen mot mig och jag som sitter mitt emot honom i ena kanten av soffan ansträcker mig för att se. 
Det är en bild på mig och Quinn när vi har användt oss av photobooth och vi har skit skeva ansikten. 
Jag skrattar och slår händerna för ansiktet. 
- Oh noo hahaha not that one! säger jag och Louis skrattar bara åt mig. 
Han fortsätter bläddra igenom i mobilen och jag kollar lite diskret på honom samtidigt som jag blir generad. 
Jag kollar bort mot fönstret istället och sedan bort mot klockan. 
Halv två. 
Oj redan så mycket? tänker jag och gäspar automatiskt. 
- Are you tired? frågar Louis och jag vänder blicken mot honom. 
Han håller mobilen filmande mot mig och sneglar ner på skärmen samtidigt som han ler. 
- Are you recording? frågar jag och släner snabbt upp min hand för att han inte ska filma mig. 
- Ehm, no! svarar han och jag skrattar. 
- Haha yeah sure! säger jag och tar tag i mobilen med handen jag inte håller framfr ansiktet. 
Louis drar snabbt tillbaka den och jag kastar mig efter honom. 
Han skrattar och ler. 
- Give me the phone! säger jag och Louis filmar fortfarande på mig. 
Jag sträcker mig ännu mer för att få tag på mobilen och Louis lutar sig ut över golvet. 
Han skrattar och jag lutar mig över honom för att ta mobilen. 
Jag ligger nästan på honom och reser mig lite försiktigt upp för det känns aningen fel. 
Han ler generat och sätter sig också upp, fast lite närmare mig denna gången.
Han stänger av filmen och ger mig mobilen.
- A really good movie made by me. säger han och jag skrattar lite. 
- A prefect video, säger jag och tar emot mobilen samtidigt som jag ler lätt. 
Louis kollar på mig och jag kollar in i hans ögon. Så underbart fina. 
Det plingar till i datorn framför oss och båda två vänder sig mot den. 
- Yay. It's finished! utbrister Louis och klickar på en utav hans fem fjärrkontroller som gör att datorn kopplas samman med TV:n. 
Vi har bestämt att se på någon mysig film och det blev till slut "Breakfast at Tiffanys" som vi laddade ner. 
Louis lutar sig tillbaka i soffan och kollar på mig. 
- Do you think we should do popcorn again? frågar han och jag skrattar. 
Vi har redan gjort två påsar till varje film vi sett.
- Yeah let's do another one! säger jag och vi skrattar och reser oss upp och springer ut till köket. 
Louis öppnar ett utav skåpen och jag hoppar upp och sätter mig på bänken bredvid mikron. 
Han vecklar ut påsen och jag öppnar mikron samtidigt som han kastar in den. 
- Ninja!! säger han och jag skrattar. 
Jag lutar mig lite ut över bänken för att se vart start knappen är och trycker sedan slutligen på start och popkorn påsen börjar snurra runt inne i micron. 
Jag ler och möter Louis blick som står bredvid mig och kollar rakt in i mina ögon. 
Han bara kollar på mig med en mystiskt blick och jag kollar lite frågandes på honom.
- ... what... ? frågar jag och han ler och kollar generat ner i golvet. 
- No nothing.. säger han och skrattar lite tyst. 
- Hey! Tell me, what was it? frågar jag och Louis kolllar på mig igen. 
Han är lika lång som mig när jag sitter och han står vilket gör våra ögon i exakt samma höjd. 
Plötsligt lutar han sig fram, lägger sina händer på mina höfter där jag sitter och kysser mig mjukt. 
Fan va prefekt, tänker jag och kysser honom tillbaka. 
 
Louis Perspektiv: 
 

Jag kysser henne mjuk och känner hur hon lägger sina armar lätt på mina axlar. 
Micron bredvid oss plingar till och jag avslutar kyssen. 
Lexie ler generat mot mig.
- Wow.. säger jag och ler. 
"That was something i've wanted to do from the first day i met you" lägger jag till och kollar rakt in i Lexie's ögon som glittrar ifrån ljuset på bordet bredvid oss. 
Hon ler genert och nickar. 
- That was.. very perfect. säger hon och skrattar lite tyst. 
Jag ler mot henne och backar något halvt steg. 
Hon kollar ner i golvet samtidigt som hon ler och drar bort håret framför hennes ansikte bakom örat. 
Jag öppnar micron, fortfarande med ett stort leende på mina läppar. Mina läppar som precis mött Lexie's. 
Jag tar fram en skål och Lexie hoppar ner från bänken hon precis suttit på och ställer sig bredvid mig. 
- Were they burned? frågar hon och ler mot mig. 
Hon är fortfarande lite rosröd om kinderna. Jag skakar på huvudet. 
- Nop, they were perfect! säger jag och ler mot henne. 

 
Vet att många av er har velat ha några delar mellan Louis & Lexie, så jag skrev en ganska kort nu. 
Vad tycker ni? 
Var det något ni väntat på? ;) 
 
Kram / Elina GBY
 
 

RSS 2.0