GBY - DEL 42

Niall's perspektiv 
 
Jag vaknar av att tv:n står på och nyheterna strömmar ut med hög volym. Quinn ligger halft på mig på golvet och jag undrar lite hur vi kom hit. Så minns jag att jag lade mig på golvet igår kväll när vi såg på film, jag sätter mig så försiktigt upp så att hon inte skall vakna och jag ser Lexie och Louis ligga i varsin soffa sovandes. 
- Okaay... säger jag tyst. Quinn börjar vrida på sig och snart öppnar hon ögonen och ser lite förvirrad ut över var hon fann sig själv ligga. Hon tittar upp mot mig och jag ler mot henne.
- Morning sunshine, säger jag.
- Morning babe, did we sleep on the floor all night? säger Quinn och sträcker på sig.
- I think so, my back dosen't feel that good, säger jag och vrider lite på ryggen. Att ligga på halva mattan och sedan ett trä golv kanske inte är det bästa för ryggen.
- You're not alone about that feeling, säger hon och sätter sig upp. "Are Lexie and Louis still here" säger hon förvånat när hon ser dem ligga utslagna på soffan. 
- I think we all fell asleep pretty quick yesterday, säger jag och skrattar lite. Quinn nickar och ställer sig upp. 
- Can I take a quick shower? My hair smells like pancake, säger Quinn och gör en grimas. 
- Haha sure babe, I'll fix the breakfast, säger jag. Quinn går iväg mot det stora badrummet som ligger i mitt sovrum och jag följer henne lite med blicken innan jag går in i köket. Jag tar fram lite olika bröd och ställer fram juice jag ställer på kaffe kokaren och tar fram allt som behövs för att göra en smörgås. Kaffet blir klart och jag tar försiktigt loss det från hållaren den är nästan över full och jag går föriktigt med den till kaffe kopparna jag ställt upp på en rad. Det skvalpar såklart över på hela min tröja och jag svär tyst för mig själv och ställer snabbt tillbaka kannan på bordet och drar av mig t-shirten. Det bränns som in i helvette och jag springer tyst mot mitt rum för att komma till badrummet för jag vet att mamma alltid brukar säga att man skall spola kallt vatten på stället man har brännt sig på. Quinn står i duschen nu men den andra duschen är ju en vånging upp och jag orkar verkligen inte springa dit. Jag knackar försiktigt på dörren till badrummet innan jag öppnar. 
- Helloo? säger Quinn och kollar fram bakom kakel väggen. "Oh I thought you were Lexie" säger hon när hon tittar på mig där jag står utan tröja och ett rött märke mitt på magen.
- What happend? säger hon och kollar lite oroligt på mig.
- As clumbsy as I am I spilled some hot coffe on myself and it burns like hell right now, säger jag. "And my mum always says to put cold water on it" säger jag. Quinn tittar på mig och sedan på duschen.
- Oooh do you want cold water? säger hon och ler lite. 
- No Quinn no, säger jag och kollar allvarligt på hennes busiga leende.
- But you said you have to take cold water, säger hon  när hon förvinner bakom väggen igen. Jag hör hur hon tar loss munsstycket från väggen och jag vet exakt vad hon tänker. Hon kikar fram igen och håller dusch slangen mot väggen framför henne. 
- It's cold now, säger hon och skrattar ett 'mowhaha' skratt. 
- Ohh your evil little... säger jag skämtsamt och Quinn börjar skratta på riktigt. Hon riktar den mot mig och jag blir helt genom blöt av kallt vatten. 
- QUINN! skriker jag och tar bort vattnet ifrån ögonen. "Your so intruble right now" säger jag men Quinn bara skrattar åt mig. Hon reglerar värmen så det blir varmt och ger den till mig. 
- Here, säger hon och ler. Jag håller i slangen och tar den över mig. 
- Oh it's so warm, thank you Quinn, säger jag hon vrider på temperaturen och jag riktar duschenslangen rakt mot henne. Hon skriker till och ändrar det så det blir varmt igen. 
- Niall! säger hon och kollar lite surt innan hon ler och tar slangen och sätter fast den så det rinner uppifrån. "Are your stomach better?" frågar hon och sneglar på mig. 
- Yeah much better, säger jag och himmlar med ögonen. 
- Sorry babe, but you just have to wait before you can have the cold water, säger Quinn. 
- Yeah sure, säger jag och går in och säller mig under duschen. Quinn börjar skratta igen och jag kommer på att jag fortfarande står i byxor. "Well this pants are ruiend now" säger jag. 
- Sorry, säger Quinn igen och ler ett ängla leende, hon lägger ena armen runt nacken om mig och ställer sig på tå och kysser mig. Jag lägger händerna på hennes bara höfter och hon skrattar lite mitt i kyssen. 
- Take some cold water on your stomach now, säger hon och tar en handduk och virar runt den. Hon går ut från badrummet och stänger dörren försiktigt. 
Quinn's perspketiv
Jag drar på mig ett par mjukis shorts och en av Niall's T-shirts, jag kammar igenom mitt blöta hår men låter det bara hänga ner eftersom det torkar snabbare då. Jag går till köket där både Lexie och Louis är uppe och Louis ligger på golvet och torkar upp någonting som ser ut som kaffe.
- Morning, säger jag och kliver över Louis.
- Good morning, säger Lexie och ler ett överdrivet stort leende mot mig. 
- Okej vad är det? säger jag och lägger armarna i kors. 
- Neeej inget du bara skrattar väldigt högt... ifrån badrummet, säger Lexie.
- Men Lexie lägg av, säger jag och daskar till henne på rumpan. 
- Haha, jag säger bara som det är, säger Lexie och ler. 
- Håll bara käften, säger jag vilket får Lexie att skratta ännu mer. 
- Why is it coffe all over the floor? säger Louis och reser sig upp.
- Beacuse Niall spilled it on him self, säger jag.
- Why am I not even surprised? säger Louis. Jag skrattar lite och ställer fram kannan med kaffe efter att ha torkat av det som runnit på utsidan. 
- Where is Niall anyway, säger Louis och jag kollar på Lexie. 'Han vaknade senare än mig' mimar hon. 
- I think he is in the shower, säger jag. Louis nickar och kollar på mittblöta hår. Jag sätter mig vid bordet och tar en macka och börjar bre den fullt medveten om att Louis och Lexie ger varandra blickar. 
- Aren't you hungry? frågar jag.
- Oh yes of course, säger Lexie och sätter sig ner bredvid mig. Niall kommer efter tio minuter och han har fått på sig en tröja som inte är helt ner spilld med kaffe. Frukosten går ganska snabbt och efter en stund står Louis och Lexie i dörröppningen för att gå hem från den ovänatde övernattningen. 
- So what are we gonna do today? säger jag och kollar på Niall när Louis och Lexie gått. 
- Hm, I need to buy some stuff for Austraila so we can go down town? öreslår Niall. 
- Sure, I'll go and put som proper clothes on then, säger jag och går iväg till min resväska som står i Niall's rum. Jag tar på mig ett par shorts och en vit T-shirt, jag rafsar fram min rosa kofta och drar på mig den. Jag går in i badrummet och som tur är så har jag inga strumpor på mig annars hade de varit genom blöta. Jag borstar snabbt mina tänder och tar på lite mascara. Niall kommer in för att borsta sina tänder och stannar ett steg in i badrummet.
- Fuck, säger han och lyfter på fötterna. Han har strumpor på sig. Jag börjar skratta och Niall försöker se lite tjurig ut men misslyckas ganska rejält. Han drar av sig strumporna och plaskar bort till mig för att borsta hans tänder. Jag hoppar ut från badrummet på tå för att inte bli mer blöt om fötterna och går sedan till hallen och letar fram min svarta handväska. Jag slänger i min mobil, plånbok och lite andra saker. Niall kommer ut till hallen och jag drar på mig mina boots. 
- Are you ready? frågar jag. 
- Yes babe, säger han och blinkar. Jag skrattar till och han pussar mig på munnen. Vi går ut och jag hoppar in i framsätet och Niall sätter sig vid ratten. 
- Let's go, säger Niall och vrider om nyckeln så motorn börjar spinna tyst. Eftersom Niall bor ganska centralt tar det inte lång tid innan vi är mitt inne i London. Niall parkerar vid vägkanten och jag hoppar ut och springer runt bilen för att komma upp på trottoaren. Niall tar min hand och vi börjar gå längst affärerna. Det tar inte så lång tid innan Niall blir upptäck och det blidas en ganska så stor folkmassa utanför affären vi är inne i för tillfället. Eftersom det är Niall's 'day off' idag och imorgon innan Australien så har han inga livvakter med sig. Men ganska så snart kommer det en ordnings vakt och gör väg åt oss så vi ens kan komma ut. Jag håller Niall's hand hårt eftersom jag själv tycker det är ganska så läskigt att random folk följer efter oss på stan och tar kort och filmar. Niall stannar gång på gång för att ta kort med fans och jag ler lite mot tjejerna som kollar med stora ögon på mig. Vissa ser ut som att det skall svimma när de träffar Niall och vissa är nästan helt normala. Jag får även några 'mödar blickar' från vissa tjejer men då kollar jag ner i marken och låssas som att jag inte sett dem. Niall försöker gå vidare men det är ganska så svårt. Han ler och berom ursäkt över att han inte kan ta kort just nu och drar med mig in till en mat affär så vi kan få lite luft och space. 
- Wow, that was a lot of people, säger jag när de som arbetar där fått stängt dörrarna för de som bara vill se Niall. 
- Yeah, it's crazy, säger Niall. Jag nickar och kollar mig omkring. 
- So what do you need? frågar jag.
- Hm, toothpaste, schampoo, sunscreen and stuff. 
- Okay, let's go and find that then, säger jag.
*
Efter en lång dag på stan sitter jag och Niall i soffan och kollar på tv och äter chips. Jag har fötterna i hans knä och jag ligger lutad mot armstödet. 
- When are we leaving for Melbourne on monday and when do we arrive? frågar jag efter en stund.  
- We are leaving 9 am in the morning on monday and it takes like 20 hours to get there with one flight so we be there like 15 pm on tuseday with the time diffrens, säger Niall. 
- Seriously? säger jag. "Well that's a lot of hours on one plane..." säger jag.
- Haha, yes it is, lucky me that you are travilling with me then, säger Niall och blinkar mot mig. 
- Haha, and me, säger jag och ler. Filmen som går på tv:n leder mot sitt slut och snart spelas efter texten i en halv evighet på tv rutan.
- Should we go to bed? frågar Niall. 
- Yes I'm kind of tired after this day, säger jag samtidigt som jag gäspar. 
- Haha, I can see that, säger Niall och reser sig upp. Jag byter om till en stor T-shirt och borstar snabb mina tänder och tar bort mascaran innan jag lägger mig i sängen där Niall redan ligger eftersom har är ungifär tusen gånger snabbare än mig på allt. Jag kryper ner under täcket och vänder mig mot Niall. 
- Goodnight then, säger jag. 
- Goodnight sweetheart, säger Niall och pussar mig på munnen. Jag kryper lite närmre honom och Niall lägger armen runt mig, jag suckar lyckligt och somnar.

Voilá, ännu en del för er. Visst är vi duktiga? 
Anyway, hoppas ni gillar denna delen med.
Kram Tyra! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Längtar till nästa när kommer den!?

2012-12-30 @ 17:10:58
Postat av: Moa

Bra :)

2012-12-30 @ 17:54:02
Postat av: Karin

Bäst
Det är bad du är

2012-12-30 @ 18:25:00
Postat av: Alicia

Ni skriver så himla bra!
Följer bloggen till punkt o prickaxD //1D fanet

2012-12-30 @ 19:15:16
URL: http://lovepoffi.devote.se
Postat av: Olivia

Grymt! Meeeer.. <3

2012-12-30 @ 19:18:12
URL: http://lovveonedirection.blogg.se
Postat av: Anonym

SÅ HIMLA BRA!!! I'M OUT OF HERE

2012-12-30 @ 20:21:36
Postat av: Anonym

Älskar bloggen!
Skulle bli superglad om ni kollade in på min novell. :)
www.novellerr.devote.se

2012-12-31 @ 00:09:20
URL: http://www.novellerr.devote.se
Postat av: Johanna

Ifall du inte vet vad du ska skriva har jag ett tips:
Quinn och lexie börjar bråka och då väljer såklart Louis och Niall sin flickväns sida och de kommer också med i bråket.
MEN det är jätte viktigt att de blir sams och allt blir som vanligt. Bråket behöver inte hålla på så jätte länge

Ps. Novellen är grym, älskar den <3

2012-12-31 @ 00:31:36
Postat av: Anonym

Snälla säg att nästa avsnitt kommer snart!!!

2012-12-31 @ 01:24:33
Postat av: Laura

Så bra!!<3

2013-01-01 @ 04:56:55
URL: http://waurw.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjukt bra när kommer nästa?♥

2013-01-01 @ 21:27:15
Postat av: One Direction Noveller På Svenska!

Så bra! skynda på med nästa kapitel! :) Kan inte vänta på nästa!

Skulle även vara trevlig om ni ville kika in och läsa min novell som jag börjat med.

Ha det bra och gott nytt år!

2013-01-01 @ 23:09:54
URL: http://onedwriting.blogg.se/
Postat av: Maria

Heej! Jag undrar om ni skulle kunna tipsa/länka min bästa kompis novellblogg? den är grym och hon jobbar verkligen jätte hårt med den, tror jag inte träffat nån med lika stor skrivarglöd som hon har! Hon förtjänar fler läsare!
Här är hennes novellblogg: 1dnooveller.devote.se
KRAAM och tack på förhand :)

2013-01-01 @ 23:56:28
URL: http://1dnovellblogg.devote.se
Postat av: Fanny

skriv nästa nu! snälla jag dööör!

2013-01-02 @ 13:18:26
Postat av: Emy

Hej älskar din novell ås mycket.
Kan ni göra ett länkbyte med mig.
onedirectionwold.blogg.se

2013-01-02 @ 14:47:18
Postat av: Hildaonellie

Nästa del! Så otroligt bra.

PS: Länkbyte?

2013-01-02 @ 20:30:19
URL: http://1dnovel.devote.se
Postat av: Anonym

så jävlar bra, längtar till nästa :)

2013-01-02 @ 21:40:55
Postat av: Anonym

Så himla bra!!! Längtar tills nästa

2013-01-03 @ 16:49:28
Postat av: sophie

Snälla gör en ny dör typ annars ;) novellen är BÄST!

2013-01-04 @ 01:29:44
Postat av: Matilda

SNÄLLLA en till del. Väntat länge känns det som haha. Btw skiiiitbra!!!

2013-01-04 @ 02:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0