GBY - DEL 38

 
Niall's perspektiv 
 
Quinn har gått iväg för att hämta en drink medan jag står och väntar på henne en bit bort från några bord. Jag tittar ut över dansgolvet och ser Lexie och Lou dansa och ler åt hur fångit lycklig Louis såg ut när han berättade om Lexie för mig i bilen hit. 
- Here you go, säger Quinn när hon kommer fram till mig med två glas i handen.
- Oh, thanks babe, säger jag och tar imot glaset. Hon ler mot mig och smuttar på glaset. 
- This party have been awesome, säger Quinn högt för att jag skall kunna höra något, eftersom de spelar väldigt hög musik. 
- I'm glad you like it, säger jag och kramar om henne med ena handen runt hennes midja. Jag dricker lite på min drink och ställer sedan den på ett bord. "C'mon let's dance" säger jag och tar Quinn's glas och ställer det bredvid mitt. 
- Haha, okay, skrattar Quinn samtidigt som jag drar ut henne på dansgolvet. Även om jag inte kan dansa så väldans bra så kan jag inte ta ögonen ifrån Quinn. Hon börjar skratta åt något fånigt move som hon just gjort och jag kan inte hålla mig heller. 
- You are so weird, you know that? säger jag och hon tittar på mig och bara skrattar ännu mer. "And that's what I like about you" lägger jag till.
- Aw, you're so sweet! säger Quinn och lägger armen runt nacken om mig. Hon ler och jag böjer mig lite ner för att hon skall kunna kyssa mig. Någon knackar mig på axeln och jag blir tvungen till att avbryta våran kyss. Lexie står och ler med Louis bredvid sig. 
- You are disturbing... säger jag och vänder mig tillbaka mot Quinn igen för att kyssa henne ännu en gång. Jag hör hur Louis skrattar men jag försöker ignorera det så gott jag kan. Jag drar Quinn närmre mig men denna gången gör sig Quinn fri för att se vem som har knackat henne på axeln. Hon vänder sig om och Lexie står där igen. 
- I want to dance with you now! säger Lexie högt till Quinn.
- What? Why now? frågar Quinn och ger mig en blick.
- Because I want to, säger Lexie och ger Quinn en blick och ler bedjandes. Quinn kollar på mig och tvekar. 
- It's okay, säger jag. "I'll go and find something to eat" säger jag och ler. 
- Okay, thanks säger hon och ger mig en puss på munnen innan hon försvinner iväg med Lexie. 
Jag går mot baren för att få någonting i min mage. Jag ser Louis står vid baren och jag söker efter hans blick och fångar den snart. Han höjer handen och jag går fram till honom.
- Seems like the girls wanted to dance on their own, säger Lou och kollar på Lexie och Quinn som står på dans golvet och pratar med varandra.
- Yeah, but it dosen't look like they are dancing, more talking, säger jag. Jag kollar på Quinn som pratar så när Lexie's öra så att hon skall kunna höra någonting. De båda ler och plötsligt brister de ut i skratt. Quinn knuffar till Lexie på axeln. Quinn tittar upp och verkar leta efter något efter som de kollar sig om kring. Jag möter Quinn med blicken och hon pekar på mig. Lexie möter mig också med blicken och de börjar gå mot oss. 
Quinn's perspektiv

Jag följer efter Lexie ut på dansgolvet och hon vänder sig om mot mig och ler. 
- Asså herregud detta har varit den bästa sommaren, säger Lexie och dansar lite till musiken. 
- Ja, tänk om vi bara hade varit hemma, ingenting av detta skulle ha hänt! säger jag högt. 
- Jaa... Quinn? säger Lexie sedan. Jag nickar och koncentrerar mig noga på vad hon säger eftersom hon har sänkt rösten. "Jag tror jag gillar Louis... typ kär liksom" säger hon i mitt öra för att ingen annan skall höra runt oss. 
- Tror du att jag inte har fattat så du har tittat på Louis hela tiden, säger jag och ler. Lexie försöker hålla tillbaka ett leende men hon misslyckas ganska rejält. 
- Du verkar ju ha det väääldigt trevligt med Niall i allafall, säger Lexie sedan och blinkar med ena ögat. Jag brister ut i skratt och knuffar till Lexie lätt på axeln. Jag kollar mig omkring för att se vart Niall gick och snart ser jag honom vid baren brevid Louis, jag möter hans blick och ler lite.
- Där är dom ju, säger jag till Lexie och pekar på Niall. "Kom" lägger jag till och börjar gå mot dem. Lexie följer efter och jag sick sackar mig fram mellan alla människor. 
- Did you find any food? frågar jag och Niall håller upp en påse med nötter. 
- Haha, great! säger jag. Lexie står brevid Louis och jag ser att de håller handen. Jag ler uppmuntarnde mot Lexie och hon himmlar med ögonen mot mig. 
- By the way, what time is it? frågar Lexie och kollar sig omkring efter en klocka. 
- Half past two, säger Louis och håller fram armen där en klocka sitter. 
- Oh my, the plane is leaving nine tomorrow morning, säger Lexie. "And I haven't packed all my stuff yet" säger Lexie.
- We probably should go home, säger jag.
- Yeaah... säger Lexie. 
- Okay it's kind of late now anyway, säger Niall och lägger armen om mig. Vi börjar gå mot utgången och samtidigt som vi gör det säger vi hejdå till alla. Jag ger Josh en sista kram innan vi kommer ut på gatan. Tre livvakter dyker upp på dikerten och leder oss mot en bil. 
- We drive you home, säger en och hoppar in i förarsätat. 
- Oh, okay, säger jag och ler som tack. Jag vänder mig om till Niall. 
- Thank you so much for this night and the whole summer, säger jag och kramar om honom. 
- Thank you for making this the best summer of my life, säger Niall och kysser mig. "I'll pick you up tomorrow with Louis to drive you to the airport" säger Niall. 
- That's sounds good, säger jag. Jag ger honom en sista puss och säger hejdå till Louis innan jag hoppar in i bilen med Lexie. Jag ser Louis och Niall bli mindre och mindre och snart ser jag dem inte alls. 
- Guud vad hemskt det kommer bli att åka ifrån Niall imorgon, säger jag och sparkar av mig mina klackaskor. 
- Ja, och vi vet ju inte när vi kommer få se dem igen... säger Lexie och suckar. Vi åker kanske i någon kvarts tystnad innan bilen svänger upp vid vägkanten. 
- Thanks for the ride, säger Lexie till livvakten.
- Anytime, säger han och ler innan han kör iväg. Vi klickar in koden till dörrporten och går långsamt fram till hissen. 
- Jag vill inte åka hem imorgon, säger jag lite surt och klickar på knappen så hiss dörrarna skall stängas. 
- Vem vill det, säger Lexie. Hissen plingar ohc dörrarna öppnas igen vi går fram till dörren och jag låser upp. Jag lägger mina skor i resväskan som ligger i mitten av vardagsrummet bredvid Lexie's.
- Fan, och nu måste vi packa också, säger Lexie och drar av sig sin klänning och viker ner den i väskan. Båda väskorna är halv fulla och våra kläder ligger spridda lite överallt i huset. Jag går runt i en halv timme för att samla ihop alla mina kläder innan jag trycker ner dem i väskan och tvingar igen locket. 
- Vad skall du göra med de kläderna då? frågar Lexie och pekar på en liten hög med kläder. 
- Men vafaaan, säger jag och stirrar på högen. "De skall ligga i min handväska" säger jag och tittar surt på högen jag missat. Lexie har också lyckast trycka ner allting i väskan och fått stängt den. Det ända jag har kvar är kläderna jag skall ha på mig imorgon och min necessär. Jag slänger mig i sängen och somnar på direkten.
*
- Har du allting nu då? frågar Lexie stressat och springer in och ut i varje rum. 
- Jaa har jag sagt för tusonde gången, säger jag och gäspar stort. 
- Varför hittar jag då denna, säger Lexie och slänger min mobil laddare mot mig. 
- Ojdå, tack så mycket säger jag och trycker ner den i min handväska som redan är propfull. Jag går en sista runda i lägenheten försäkerhetens skull med Lexie men vi hittar inget mer. Precis när jag öppnar dörren ut ringer min mobil och jag svarar snabbt.
- Hello? säger jag och drar ut min väska i korridoren. 
- Hey babe, we are here now, säger Niall.
- Oh great, we are on our way down, säger jag och puttar fram min väska så gott det går. Den vinglar till och är väldigt nära på att trilla om kull.
- No no no! säger jag och försöker rädda min väskas fall mot golvet eftersom den är så tung att resa på igen. jag lyckas stabilisera den med ena handen och jag håller mobilen mot örat med ena axeln och i andra handen har jag nycklarna som vi skall lämna tillbaka. 
- Leeexie! Hjälp mig! ropar jag in i lägenheten. 
- Um, Quinn are you okay? frågar Niall i luren. 
- Eh, yeah everything is fine, I am just trying to get my very big and heavy bag to the elevator... säger jag samtidigt som jag försöker balansera mellan att hålla uppe min väska och prata med Niall samtidigt. Lexie kommer ut från lägenheten och kollar konstigt på mig.
- Vad gör du? säger hon och hjälper mig med väskan in i hissen. 
- Om du hade kommit lite tidigare så hade du vetat, säger jag. "Niall och Louis är där nere redan" lägger jag till och tar mobilen mot örat med handen istället för att ha den tyckt mot min axel.
- We'll be down in one minute, see you soon, säger jag till Niall.
- Okay, see ya, säger Niall och jag lägger på. Jag trycker in Lexie's väska och tar min handväska över axeln och pressar mig in i hissen. 
- Nej jag orkar inte heller ta trapporna, säger jag åt Lexie som redan står intryck i hissen längts in. Lexie skrattar lite åt mig när jag försöker bli så smal som möjligt men hiss dörrarna vägrar att stänga på sig. 
- Men allvarligt, säger jag surt och försöker knuffa in väskan ännu mer. 
- Aj Quinn akta mig, säger Lexie försöker flytta på sig någon millimeter. Dörrarna åker igen och jag är pressad mot en hissdörr och Lexie's väska. Dörrarna öppnas och jag nästan trillar baklänges ut ur hissen. Jag drar med mig Lexie's väska och snart är Lexie med min väska också ute ur hissen. Lexie och jag byter väskor och börjar dra ut dem från lägenheten. När jag öppnar dörren står Niall och Louis och väntar på oss och de kommer direkt fram. 
- What a little bag you packed, säger Niall skämtsamt. Jag himmlar med ögonen och Niall skrattar. "Here let me help you" säger han och tar väskan och drar den den sista biten mot bilen. Han och Louis hjälps åt att lägga in både min och Lexie's väska och sedan hoppar jag och Niall in i baksätet och Lexie och Louis där fram. Det tar inte så lång tid att åka till flygplatsen jag kollar ängsligt ut genom fönstret. När kommer jag träffa Niall igen? Han skall ju snart ut på turne i Australien i en månad och jag måste gå i skolan. 
- What are you thinking about? säger Niall och tar min hand.
- I'm just sad that I have to leave, säger jag. 
- Me too, but I promise you it won't be long until we see eachother again, säger Niall och ler mot mig. Jag lutar huvudet mot hans axel och suckar. Resten av bil resan blir tillmesta dels tyst och ingen verkar ha någont kul att prata om. Louis svänger till slut in på flygplatsens parkering och jag hoppar ut ur bilen. Louis kommer gående men två vagnar där man kan lägga upp sin väska på. 
- This will be a lot easier, säger han och lägger upp väskorna på varsin vagn. Vi går in på flygplasten och eftersom det inte är några av killarnas fans som vet att vi skall åka hem just idag så är det inte någon galen folkmassa här. Vi checkar in våra väskor och Louis och Niall följer med oss ända till säkerhets saken som man skall gå igenom. Jag vänder mig mot Niall och han ser ledsen ut nu även om han försöker dölja det. 
- I'm gonna miss you, säger jag och kramar honom hårt. 
- I already do, säger Niall och jag försöker hålla tillbaka tårarna som kommer så gott det går. Jag kollar upp på Niall och han kysser mig. Han drar mig ännu närmre om det ens går och jag lägger armarna om hans nacke. Jag lutar min panna mot Niall's och han ler mot mig. 
- I love you, säger jag till honom. 
- Love you to babe, säger han och pussar mig på näsan. Niall lägger armen om mig och Lexie tittar olyckligt på mig. 
- Time to go... säger Lexie. Jag nickar och kollar på klockan. En halv timme kvar innan planet går. Jag ger Louis en hejdå kram och ger Niall en sista kyss innan jag och Lexie går igenom säkerhets kontrollen. Jag vänder mig en sista gång om för att vinka hejdå till Niall innan vi går runt hörnet för att hitta våran gate. 

Så... vad tycker ni? 
Kommentera gärna för vi blir jätte glada för varje lilla kommentar, även kritik. 
Kram Tyra. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

skit bra!!
meeeer nuuuuu!♥

2012-12-21 @ 14:52:15
Postat av: Olivia

Grymt! Sitter och gråter, mycket.. Ville inte att detta skulle hända :( Meeeer.. ;D

2012-12-21 @ 15:55:17
URL: http://lovveonedirection.blogg.se
Postat av: Anonym

En till del så fort som möjligt! Är helt beroende av den här serien! Ps: ni är helt fantastiska på att skriva! Ha det bra och lägg upp nästa del snaaaart!!!!! :D

2012-12-21 @ 18:56:43
URL: http://www.justtonight.devote.se
Postat av: Anonym

Jätte bra!!!

2012-12-22 @ 23:02:37
URL: http://onlyonedirection.devote.se
Postat av: Julia

Du skriver skit bra ! Sluta aldrig :)

2012-12-23 @ 10:32:06
Postat av: Anonym

För bra, SKRIV MER

2012-12-24 @ 02:46:38
Postat av: Daniella

Åhh så sorgligt! Hoppas det inte blir allt för många sk mellankapitel nu tjejer! Ni skriver grymt bra! :)

2012-12-24 @ 08:47:13
Postat av: Anonym

snällllla meeer nuuuu!?♥♥

2012-12-25 @ 12:33:34
Postat av: Hedvig

Guuuud, vill bara säga att jag tycker den här novellen är jätte bra! Ni har gjort ett riktigt bra jobb:) Är rikigt spänd på att få läsa fortsättningen och vad som kommer hända nu när dom måste flytta ifrån London! Fortsätt som ni gör<3 Love it!

2012-12-26 @ 01:57:28
Postat av: Hedvig

Guuuud, vill bara säga att jag tycker den här novellen är jätte bra! Ni har gjort ett riktigt bra jobb:) Är rikigt spänd på att få läsa fortsättningen och vad som kommer hända nu när dom måste flytta ifrån London! Fortsätt som ni gör<3 Love it!

2012-12-26 @ 01:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0